CS ke 28.09. klo 12:00

EC Kyiv - Endpoint

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EC Kyivin kokoonpanossa Akuman epäillyt huijarit! Nappaako kokenut Endpoint voiton?

Keskiviikkoa lähdetään taklaamaan Counter-Striken puolella Elisa Invitational -turnauksen parissa. Päivän ensimmäisessä, klo: 12:00 alkavassa ottelussa Endpoint saa vastaansa EC Kyivin. Ukrainalaisjoukkueen kokoonpano on muuttunut melkoisesti, kun rosteriin on lisätty surullisenkuuluisasta Akumasta tutuksi tulleet Dmytro “SENSEi” Shvorak ja Evhen “j3kie” Serhachev.

EC Kyiv debytoi kyseisessä ottelussa uuden kokoonpanonsa kanssa. Kahden pelaajan muutos on melko iso, vaikka kyseiset pelaajat tilastohirmuja olisivatkin. Endpointilla on rosterissaan reilusti tulivoimaa, jonka avulla taklata uusi EC Kyiv, joka ei pelillisesti varmastikaan pysty vastaamaan kokeneen Endpointin systeemiin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Endpoint tulee poistamaan oman vakipoistonsa Nuken, kun EC Kyiv puolestaan poistaa varmastikin Ancientin. Endpoint saa valittua itselleen esimerkiksi Overpassin tai Miragen, kun EC Kyiv varmastikin lähtee hakemaan itselleen Infernoa. Endpoint ei ole Infernossa loistanut, mutta on täysin eri lähteä Endpointin tasoista joukkuetta vastaan niinkin taktiseen ja hyvää tiimipeliä vaativaan Infernoon.

Endpointin pitäisi harjata ottelu viime aikaisista vaikeuksista huolimatta. Jätetään panoskoko kuitenkin pieneksi, vaikka kerroin houkutteleva onkin.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 12:00 alkaen.