CS to 08.12. klo 17:00

ECLOT - HONORIS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ECLOT selvästi paremmassa vireessä – 50-50 -matsiin peräti 2,30 -kerrointa!

Torstaina mennään taas Counter-Striken puolella, kun päivän ottelut sijoittuvat kaikki CCT Central Europe Series 4 -turnauksen pariin. Keskiviikkona meneillään on turnauksen kolmas kierros. Turnauksen lohkovaihe pelataan Swiss-formaatilla, jossa tarvitsee siis kolme voittoa pudotuspeleihin, kun puolestaan kolmella tappiolla lentää ulos.

Kahdesti äärimmäisen tiukoin numeroin peräkkäin HONORIS:lle hävinnyt ECLOT hakee revanssia klo: 17:00 alkavassa ottelussa. Kertoimet ovat erittäin suopeita ECLOT:lle, sillä allekirjoittaneen papereissa 50-50 asetelmiin asettuva ottelu tarjoilee ECLOT:lle peräti 2,30 -kerrointa, ja sehän kelpaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HONORIS tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Miragen, kun ECLOT puolestaan poistaa Nuken. ECLOT saa valittua itselleen esimerkiksi Dust 2:n tai Vertigon, joissa molemmissa tsekkijoukkueella on yli 50%- , ja vastaavasti HONORIS:lla noin 30% voittoprosentti. HONORIS saa itselleen Infernon, jossa joukkueella on 62%- , ja vastaavasti ECLOT:lla 48% voittoprosentti.

Tasaiseen otteluun lähdetään niillä ennakkoasetelmilla, että ECLOT on pelannut viime aikoina jonkin verran paremmin, mitä tulee tuloksiin. HONORIS:n karttavalikoima puolestaan on hitusen vahvempi prosenttien puolesta. ECLOT on kuitenkin viime aikoina osoittanut erinomaista vahvuutta, ja työnteon tulosta, sillä uskomattomia pelimääriä viimeiseen kolmeen kuukauteen pelannut ECLOT on parantanut hurjasti. HONORIS:n vähäiset pelimäärät puolestaan nostavat joukkueen karttavoittoprosentteja, sillä mikäli puolalaisjoukkeella olisi ECLOT:n tapaan pelattuna lähes 30 ottelua useaan karttaan, ei prosentit olisi näin kovia.