CS to 15.09. klo 17:00

ECLOT - HONORIS

ECLOT:lle järjetön karttaetu – joukkue selvä ennakkosuosikki!

Torstain neljännessä Counter-Strike -vihjeessä keskitytään CCT-turnauksen karsinnan ratkaisuotteluun. Tsekkijoukkue ECLOT ja puolalaisjoukkue HONORIS – voittaja etenee turnaukseen. Asetelmat ovat mielenkiintoiset. ECLOT on pelannut selvästi enemmän, ja selvästi paremmin tuloksin. HONORIS on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut vain muutamia puolalaisjoukkueita vastaan, ja melko kehnoin tuloksin. HONORIS:n karttavalikoima on selvästi heikoimpi.

ECLOT:lle tarjotaan hyvää kerrointa, joka napataan pienellä panostuksella haltuun. Joukkue voi poistaa oman heikoimman karttansa, sillä joukkueet jakavat saman vakipoiston Nuken. Overpass pois ECLOT:n puolelta, ja Mirage pois HONORIS:n puolelta. ECLOT saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, kun HONORIS on oman valintansa kanssa selkä seinää vasten. Ainut hyvä kartta lähti, kun ECLOT poistaa OP:n.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Huolimatta HONORIS:n karttavalinnasta, on asetelma silti selvä. ECLOT saa selvästi paremmat karttavalinnat, ja on täten suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkueen 1,74 -kerroin napataan MrGreeniltä ilomielin.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 17:00 alkaen.

10 euroa pelirahaa