CS pe 30.09. klo 18:00

ECLOT - Sangal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sangal järisyttävän kovassa iskussa!

ESEA Advancedin pudotuspelien puolella käydään kovaa kamppailua ensi kauden ESL Challenger -liigan paikoista. Yksi äärimmäisen potentiaalinen Advancedin voittajajoukkue on ehdottomasti Sangal. Joukkue on pelannut järjettömän hyvin viime aikoina, ja onkin tällä hetkellä aivan hurjassa nosteessa. Sangal on voittanut peräti 11 ottelua putkeen aivan dominoiden. Matkalla on kaatunut todella kovatasoisia joukkueita, kuten fnatic, Sprout ja Entropiq.

Sangal pelaa perjantaina ECLOT:a vastaan Advancedin ylemmän bracketin välieräottelussa. Voittaja etenee suoraan liigan finaaliin, minkä voittaja puolestaan nostaa itsensä Challenger-liigan seuraavalle kaudelle. Ylemmästä bracketista suoraan finaaliin edennyt saa myös finaalissa yhden kartan etumatkan. Ottelussa on siis järjettömästi panosta.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, mikä tarkoittaa sitä, että molemmat tulevat todennäköisesti poistamaan toistensa parhaat kartat. ECLOT poistaisi tällöin varmastikin Overpassin, kun Sangal puolestaan poistaisi Infernon.

Sangal saa omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon, missä ECLOT on ollut umpisurkea. ECLOT valinnee Miragen tai Dust 2:n, jolloin Ancient voisi olla potentiaalinen kolmas kartta.

Sangal

@sangalgg
READY, STEADY, GO!