CS ke 12.10. klo 12:00

ECLOT - SAW

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SAW loistavin asetelmin hakemaan Elisa Invitationalin pudotuspelipaikkaa!

Elisa Invitational Fall -turnauksen keskiviikon ensimmäisessä ottelussa tsekkiläisjoukkue ECLOT saa vastaansa portugalilaisjoukkue SAW:n. Ottelu alkaa klo: 12:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ECLOT on pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, jonka ansiosta SAW:n loistokerroin päästään hyödyntämään aamupäivän otteluun.

Molemmat joukkueet ovat turnauksessa 2-1 -tilanteessa, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja lunastaa paikkansa turnauksen pudotuspeleihin, kun häviäjä puolestaan saa vielä yhden mahdollisuuden lunastaa pääsylippu pudotuspeleihin. Turnauksen voittajahan lunastaa paikan marraskuun Elisa Masters Espoo -turnauksesta, missä on palkintopotissa 200 000 dollaria sekä pääsylippu seuraavaan IEM Katowice -turnaukseen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

SAW tulee ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Miragen, joka on ECLOT:n paras kartta tilastojen valossa. ECLOT puolestaan poistaa Nuken, jolloin SAW saa omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin. Ancientissa SAW on voittanut viimeisen kolmen kuukauden aikana 83% pelaamistaan otteluista, kun ECLOT puolestaan on voittanut vain 45%.

ECLOT valinnee Overpassin, mitä SAW on pelannut vain kahdesti. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Dust 2, missä molemmilla on hieman yli 60% voittoprosentit. SAW:n kerroin on erittäin pelattava, ja se otetaan lapulle ilomielin!

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 12:00 alkaen.