CS su 03.07. klo 21:00

ECLOT - UNGENTIUM

Jo kertaalleen puolalaisjoukkueen murskannut ECLOT selvä ennakkosuosikki

Sunnuntain viimeisessä Counter-Strike -ottelussa Dynamo ECLOT saa vastaansa puolalaisjoukkue UNGENTIUMIN. Ottelu alkaa klo: 21:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ECLOT on tsekkiläinen joukkue, joka on jo pitkään tehnyt vakuuttavaa nousua kohti kärkeä. Tällä hetkellä ECLOT voitaisiin luokitella alemman tason joukkueeksi (tier 2), kuten myös päivän vastustajansa UNGENTIUM.

ECLOT on kuitenkin selvästi vahvempi joukkue ennakkoasetelmien sekä viime aikaisen formin perusteella. ECLOT on onnistunut haastamaan alemman tason parhaimpia joukkueita, ja pelaamaan jatkuvasti erinomaisella tasolla. ECLOT murskasi UNGENTIUMIN viime kuun 20. päivä pelatussa ottelussa, kun puolalaisjoukkue ei saanut ottelun kartoissa kuin seitsemän ja yhdeksän kierrosta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ECLOT:n karttavalikoima on selvästi vahvempi, ja täten joukkueelle tarjottava peräti 1,72 -kerroin kelpaa lapulle mainiosti. Pidetään panokset kuitenkin suhteellisen pieninä, sillä UNGENTIUM:lla on ollut ajoittaisia “suonenvetoja”, minkä aikana joukkue on voittanut yllättävän kovatasoisiakin joukkueita.

10 euroa pelirahaa