ECS pe 08.06. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ECS Finals, CS:GO | FaZe:n ja Luminosityn kohtaamisella rahat taskuun!

Onko FaZe:lla ollut tarpeeksi harjoitteluaikaa uuden tuuraajansa kanssa?
ECS finaalien ensimmäisenä päivänä pelataan kuusi ottelua, joista neljä on jo nyt tiedossa. Ensimmäisen päivän viimeisenä otteluna pelataan tulinen taistelu FaZe:n ja Luminosityn välillä.
FaZe lähtee tähän turnaukseen hieman erikoisissa merkeissä. Joukkueen ykköspelaaja Olof “olofmeister” Kajbjeria tuurannut Richard ’Xizt’ Landström on löytänyt itselleen pysyvän joukkueen, sillä ruotsalaispelaaja teki sopimuksen suurseura Fnaticin kanssa. Näin ollen FaZe on valinnut seuraavaksi tuuraajakseen Jorgen “cromen” Robertsenin, joka näytti taitonsa pelatessaan Heroicissa, tosin tuuraajana sielläkin.
Cromen pelasi kolme turnausta Heroicin kanssa, joissa hän sai aikaan keskiarvolta 1,00 ratingin. Tämä ei ole mikään ihmeellinen numero, mutta katsoessaan pelejä huomasi sen, että Cromen pelasi erittäin järkevästi ja hänellä oli paljon vaikutusta ja ns. “impact” tappoja pelissä.
Luminosity on pelannut yllättävän hyvin ja on lupaava nuori joukkue. FaZella tulee varmasti olemaan vaikeuksia uuden tuuraajansa kanssa, joten Luminosityllä on erityisen hyvät mahdollisuudet jopa voittaa koko ottelu.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ