su 10.06. klo 17:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ECS Finals, CS:GO | Maailman parhaat joukkueet vastakkain!

Kaksi maailman parasta joukkuetta kohtaavat, mutta tasoero on silti valtava.
ECS Leaguen finaalien semifinaalit pelataan tänään 10.06.2018. Vuorossa on kaksi kovatasoista semifinaalia, joiden voittajat pääsevät finaaliin. Ensimmäisessä välienselvittelyssä vastakkain asettuvat Team Liquid ja NRG, joilla on viimeisen kolmen kuukauden aikana ollut todella paljon keskenäisiä otteluita, jonka ansiosta luvassa on erittäin mielenkiintoinen ottelu.
Toisessa semifinaalissa vastakkain asettuvat maailman parhaat joukkueet FaZe ja Astralis, joista jälkimmäinen on ollut viimeisen kolmen kuukauden aikana täysin pysäyttämätön. Astralis on voittanut viimeisestä 75 kartastaan 60, joka on täysin posketon luku näin korkealla tasolla. Järjetöntä dominointia maailman parhaita joukkueita vastaan.
Astralis on selvittänyt tiensä finaaliin neljässä viimeisimmässä turnauksessa, joista tanskalaiset ovat voittaneet kolme. Astralis on myös suuri ennakkosuosikki voittamaan tämänkin turnauksen.
FaZe on vaikeuksissa, sillä joukkueen tähtipelaaja Olof “olofmeister” Kajbjer ei ole vieläkään palannut kokoonpanon vahvuuteen henkilökohtaisista syistä. FaZe pelaa tässä turnauksessa varapelaajansa Jorgen “cromen” Robertsen:in kanssa, joka hälytettiin joukkueen mukaan viime tingassa.
Useat FaZe:n pelaajat totesivat, että he eivät ehtineet harjoitella cromenin kanssa yhtään, vaan pelasivat vain ja tutustuivat kaveriin. Tämä on suuri etu Astralikselle, sillä FaZe joutuu pelaamaan turnauksen lähes “pug” tyyliin, joka pitäisi olla helppoa kauraa Astraliksen tasoiselle joukkueelle, joka pelaa täysin strategisesti.
Astraliksella on reilusti korkeampi voittoprosentti jokaisessa kartassa Miragea lukuunottamatta. Tanskalaiset ovat myös voittaneet yli 10% tehokkaammin pistoolikierroksia, kuin FaZe.

Arvioimamme karttavalinnat

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

  • Astralis remove Cache
  • Faze remove Nuke
  • Astralis pick Inferno
  • FaZe pick Train
  • Astralis remove Mirage
  • FaZe remove Dust 2
  • 3. Kartta = Overpass