CS to 20.01. klo 13:00

ECSTATIC - Complexity

Complexityn kertoimet järjettömän korkealla

Torstain superpommi vedonlyönnin osalta sijoittuu ECSTATIC vs Complexity -otteluun, joka alkaa klo: 13:00 ja pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelu on osa Funspark ULTI -turnausta, missä on palkintopotissa 250 000 dollaria. Complexity kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Gambitin. Uhmapelaajat lähti rohkeasti betseille Complexityn yli seiskan kertoimelle, ja pettymystä siirrettiin aina viimeiseen karttaan saakka, jossa Complexity lopulta hävisi ottelun kokonaislukemin 2-1.

Complexity kohtaa kuitenkin toisessa ottelussaan reilusti heikomman vastustajan. Jos voitto Gambitista – maailmanrankingin sijalla 2 majailevasta joukkueesta – oli jo niin lähellä, kun se eilen oli, niin voitto ECSTATIC:sta – maailmanrankingin sijalla 20 majailevasta joukkueesta – pitäisi olla jo suhteellisen helposti tehtävissä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

ECSTATIC on viime aikoina pelannut todella huonosti. Joukkue ei ole ollut lähelläkään sitä tasoa, minkä joukkue saavutti vuoden 2021 kesällä, kun 1.6 legenda Martin “trace” Heldt valmensi joukkueen täysin nollasta lähelle maailman kärkeä. Tällä hetkellä ECSTATIC ei ansaitse 20:n parhaan joukkueen titteliä.

Complexityn tulivoima oli hurjaa Gambitia vastaan. Joukkue pystyi vastaamaan lähes jokaisella pelin osa-alueella, paitsi AWP-puolella, jossa Paytyn “junior” Johnson jäi hieman Dmitriy “sh1ro” Sokolovin varjoon. Otteet olivat kuitenkin todella lupaavia, ja tämän vuoksi lapulle lyödään täydellä panostuksella Complexityn suoraa voittoa. Muilta bookkereilta voi saada jopa hieman parempaa kerrointa.

10 euroa pelirahaa