CS ti 29.03. klo 21:00

ECSTATIC - Falcons

ECSTATIC saa edun karttavalinnoissa – joukkueen kerroin loistava

ESL Challenger -liigan illan toisessa vedonlyönnillisesti mielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat tanskalaisjoukkue ECSTATIC sekä ranskalaisjoukkue Falcons. Ottelu alkaa klo: 21:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ECSTATIC on pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta joukkueen kertoimet ovat silti erittäin pelattavia, kun vastassa on joukkueena kokematon Falcons.

Falcons koostuu kolmesta entisestä LDLC-pelaajasta, Vitalityn entisestä pelaajasta Jayson “Kyojin” Nguyen Vanista sekä Jordan “Python” Munck-Foehrlesta. Joukkue on äärimmäisen mielenkiintoinen, ja alussa joukkue näytti myös hyvin kovavireiseltä. Alun “honeymoon” on kuitenkin loppunut, ja joukkue on osoittanut monen ottelun merkeissä joukkueen oikean tason.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Falconsin karttavalikoima on vielä hyvin heikko, ja joukkue onkin osoittanut pelaavansa mieluiten Nukea sekä Dustia. ECSTATIC on seitsemän kartan joukkue, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue saa poistettua kyseisessä ottelussa esimerkiksi juuri Dust 2:n, missä Falcons ei ole hävinnyt karttaakaan. Falcons poistaa puolestaan Ancientin, mikä avaa ECSTATIC:lle karttavalinnaksi esimerkiksi Infernon. Infernossa Falcons on voittanut vain yhden kartan.

Karttavalinta saattaa edetä myös niin, että ECSTATIC poistaa vähiten pelaamansa Miragen, jolloin Falcons valitsisi varmastikin Dust 2:n. ECSTATIC:n karttavalinta pysyisi samana, mutta kolmanneksi kartaksi päätyisi Miragen sijasta joko Vertigo tai Overpass, sillä ECSTATIC poistaisi toisen Dust 2/Nuke duosta.

10 euroa pelirahaa