CS ti 28.06. klo 19:00

ECSTATIC - MAD Lions

ECSTATIC selvästi tasaisempi ja paremmassa formissa oleva joukkue

REPUBLEAGUE:n päivän toisessa puolivälieräottelussa nähdään kiivas kamppailu, kun tanskalaisjoukkue ECSTATIC saa vastaansa MAD Lionsin entisen kokoonpanon. Nykyisin ex-MAD Lions nimeä kantava viisikko on pelannut hyvin viime aikoina.

Hyvin on myös pelannut ECSTATIC. Joukkue on kuuden ottelun voittoputkessa, jonka aikana tosin vain voitot Entropiqista ja Bad News Eaglesista ovat mainitsemisen arvoisia. Joukkue on silti ennakkoasetelmien perusteella selvästi parempi, kuin MAD Lionsin entinen kokoonpano, joka pelaa ilman viidettä vakituista pelaajaansa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MAD Lionsin pelimäärät viimeisen kolmen kuukauden ajalta ovat yllättävän pienet, mikä tekee joukkueen saamista tuloksista hieman arvaamattomia. Vaikka joukkue on napannut voittoja esimerkiksi MOUZ NXT:stä sekä Eternal Firestä, ei mitkään aspektit joukkueen tuloksissa viittaa järjettömän kovaan formiin. Joukkue on ollut hieman onnekas karttavalintojen kanssa sekä joukkueen vastustajilla ei selvästikään ole ollut parhaat formit ottelupäivinä.

ECSTATIC on selvästi parempi joukkue, joka on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana huomattavasti enemmän otteluita paremmilla tuloksilla. Joukkue on ollut todella vakuuttava, eikä ohipäiviä ole nähty.

10 euroa pelirahaa