CS to 29.09. klo 15:00

ECSTATIC - SAW

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimet eivät ole ECSTATIC:n puolella – me olemme!

BLAST Showdown -turnaukseen päässyt tulinen ECSTATIC saa torstaina klo: 15:00 alkavassa ottelussa Elisa Invitational -turnauksessa vastaansa portugalilaisjoukkue SAW:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee turnauksessa 2-1 -tulokseen. Pudotuspeleihin tarvitsee siis kolme voittoa, joka tekee ottelusta erittäin tärkeän.

ECSTATIC on saanut huomattavasti itseluottamusta, ja sitä tuli vielä lisää, kun joukkue viime viikonloppuna päihitti ENCE:n, HAVU:n sekä MASONIC:n, ja hoiti itsellensä paikan BLAST:n huipputurnauksesta BLAST Fall Showdownista. Joukkue on ollut napakassa vireessä, ja se vire tuskin loppuu tähän, sillä kuten todettua – itseluottamusta on tullut ja paljon.

ECSTATIC:n kertoimet ovat liian korkealla ottelussa. SAW ei ole millään mittarilla parempi joukkue, ja omaa ehkäpä jopa heikomman formin otteluun siirryttäessä. SAW:n karttavalikoima on heikompi, ja ECSTATIC saa helposti ns. “floatattua” oman vakipoistonsa, sillä se on myös SAW:n vakipoisto.

SAW tulee siis varmastikin poistamaan ECSTATIC:n parhaan kartan Overpassin, kun ECSTATIC puolestaan poistaa Infernon. Tanskalaisjoukkue saa itselleen esimerkiksi Vertigon, kun SAW puolestaan valinnee Ancientin tai Dust 2:n. Kolmanneks voisi potentiaalisesti jäädä esimerkiksi Nuke.

ECSTATIC ⚡️

@EcstaticCS
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Pelaajat.com

@PelaajatCom
⚔️Nordic Masters Fall🏆

CONGRATULATIONS
@EcstaticCS FOR TAKING THE WIN HOME 2-1🏆 and securing your spot in the @BLASTPremier
Fall Showdown 🍁

Thank you for all the teams and casters!

#esportsfi #csgo #hermetic