CS ti 28.06. klo 15:00

ECSTATIC - Sinners

Peräti 3,00:n -kerroin tarjolla! Sinners tarjoilee!

Elisa Invitational Spring -turnauksen pudotuspelit starttaavat tänään, tiistaina 28. päivä kesäkuuta. Päivä starttaa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelulla, missä tanskalaisjoukkue ECSTATIC saa vastaansa tsekkiläisjoukkue Sinnersin. Ottelu alkaa klo: 15:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Sinners lähtee otteluun käsittämättömän suurena altavastaajana. Joukkue on kovassa formissa viime aikaisista tappioista huolimatta, ja kun vastaan asettuu kuuden ottelun voittoputkessa oleva ECSTATIC on asetelmat päällepäin ehkäpä juurikin kertoimien mukaiset. On kuitenkin katsottava syvemmälle, ja otettava huomioon, että Sinnersin häviämät neljä viimeisintä ottelua on ollut todella kovatasoisia joukkueita vastaan. Sprout, forZe, fnatic ja Falcons ovat äärimmäisen kovatasoisia joukkueita, ja kaikki selvästi parempia kuin ECSTATIC.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tanskalaisjoukkue puolestaan on voittanut kuusi viimeisintä otteluaan, ja niistä oikeastaan vain voitot Entropiqista sekä Bad News Eaglesista ovat mainittavan arvoisia. Entropiq on ollut selvästi vaikeuksissa pelaajavaihdosten myötä, kun Bad News Eagles puolestaan ei ole ollut sama joukkue, kuin Majoreilla. Tämän lisäksi on todettava, että kaikki ottelut pelattiin yli kaksi viikkoa sitten, ja Counter Strikessa kahden viikon takaiset tulokset eivät paljoa paina, jos alla on juurikin kahden viikon tauko virallisista otteluista.

Sinnersin yli kolmen kerroin on lahja. Joukkueen karttavalikoima on loistava, ja joukkue pystyy ehdottomasti haastamaan ECSTATIC:n.

10 euroa pelirahaa