CS to 17.03. klo 14:20

ECSTATIC - SKADE

ECSTATIC:lle rajua kerrointa yhdeltä bookkerilta!

Päivän toisessa Thunderpick Bitcoin Series -turnauksen ottelussa tanskalaisjoukkue ECSTATIC kohtaa bulgarialaisjoukkue SKADE:n. Ottelu alkaa klo: 14:20 ja se pelataan tietenkin paras kolmesta -formaatilla. ECSTATIC on kertoimien valossa todella suuri altavastaaja, vaikka joukkue on SKADE:n kanssa samalla tasolla ellei jopa hieman parempi. ECSTATIC on kokenut muutamia harmittavia tappioita viime päivinä, jotka eivät kuitenkaan kieli joukkueen ongelmista.

ECSTATIC:lle tarjotaan yhdellä bookkerilla selvästi korkeampaa kerrointa. Kun muualla linja on 2,20 -tuntumassa, pistää Bet365 paremmaksi. 2,37 -kertoimella varustettu ECSTATIC lähtee ehdottomasti lapulle, sillä omissa papereissa tasabookkiin suuntautuva ottelu tarjoilee kyllä todellista herkkupalaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tästä vieläkin paremman tekee se, että SKADE ei ole viime aikoina ollut edes mitenkään ihmeellisessä vedossa. Joukkue on hoitanut voittamansa ottelut nipin napin himaan, ja jopa SAW:n sekä Dignitaksen kaltaisia joukkueita vastaan on oltu vaikeuksissa.

ECSTATIC poistaa otteluun lähdettäessä varmastikin Miragen. SKADE poistaa Vertigon, jolloin tanskalaisjoukkue saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon. SKADE valitsee varmastikin Overpassin, jolloin kolmanneksi kartaksi jää todennäköisesti Dust 2 tai Ancient. ECSTATIC on jokaisessa kartassa varsin kilpailukykyinen eikä todellakaan jää bulgarialaisjoukkueen varjoon edes tilastojen perusteella.

10 euroa pelirahaa