MM-karsinnat 2022 to 27.01. klo 23:00

Ecuador - Brasilia

Yllättääkö Ecuador Etelä-Amerikan karsinnoissa omaa näytöstään pyörittävän Brasilian?

Ecuador isännöi Brasiliaa torstai-iltana pelattavassa väännössä. Vierailija johtaa karsintoja ylivoimaisesti, kun otteluita on jäljellä neljä. Kotijoukkueella jäljellä on enää kolme kamppailua, mutta sekin on suhteellisen tukevasti jatkopaikassa kiinni. Muuttujia on kuitenkin edelleen, kun esimerkiksi Kolumbia, Peru, Chile ja Uruguay kärkkyvät iskupaikkoja Ecuadorin takana. Kokonaisuutena isäntä on ollut todella vakuuttava näissä karsinnoissa, eikä sitä voi aliarvioida.

Edellisellä maaottelutauolla Ecuador kuritti kahdella nollapelillä niin lohkojumboa Venezuelaa kuin Chilieä vieraskentällä. Erityisesti 0–2-voitto jälkimmäisestä on todella vakuuttava hauiksennäyttö joukkueelta. Brasilia pelasi marraskuussa maalittoman tasapelin Argentiinaa vastaan ja kaatoi Kolumbian 1–0. Joukkue lähtee kohtuullisen paineettomassa tilassa jäljellä oleville kierroksille kerättyään 13 ottelussa massiiviset 35 pistettä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Brasilia on päästänyt ainoastaan neljä maalia näissä karsinnoissa, eikä Thiago Silvan ja kumppanien puolustuslinja ole ollut helposti ohitettavissa. Pieniä kysymysmerkkejä Titen peluutuksen ympärillä on, eikä vähiten Neymarin loukkaantumisen vuoksi. Hyökkäyspäässä vaihtoehtoja toki riittää kyllästymiseen asti. Ecuador ei missään tapauksessa ole helpoimmin karsinnoissa ohitettavia joukkueita ja brasilialaisten tehoilu vaatisi oikeasti laadukasta tekemistä yläkerrassa.

Alle kertaalleen ottelua kohden karsinnoissa keskimäärin antautuneella Ecuadorilla on tässä ottelussa tuttu asemansa altavastaajana. Sillä on aseet pistää Brasilia tiukoille ja pelivalintana tartutaankin kotivoitto tai tasapeli -kohteeseen (tuplamahdollisuus). Isännille ottelulla on myös huomattavasti enemmän tuloksellista merkitystä, kun Titellä on jopa mahdollisuus leikitellä kokoonpanonsa kanssa niin halutessaan.

10 euroa pelirahaa