PDC ma 19.12. klo 22:00

Edhouse R. - Cameron D.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tikka lentää! – Kanadalainen seniori ei pysty haastamaan Edhousea!

Dartsin World Championship -turnauksessa maanantain toisessa vedonlyöntilapulle tarttuvassa ottelussa kohtaavat Ritchie Edhouse sekä David Cameron. Ottelu alkaa klo: 22:00, ja se pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla. Ottelun voittoon vaaditaan siis kolme pelivoittoa, kun puolestaan yhden pelin voittoon vaaditaan kolme legivoittoa.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat melko yksipuoliset, ja jälleen kerran päästään nauttimaan kertoimienlaskijoiden tyhmyydestä. Ritchie Edhouse on nimittäin täysin ansaitusti ottelun ennakkosuosikki, mutta aivan liian pieni sellainen. Cameron on pelannut tähän saakka lähes pelkästään Online Live Leagueta, jossa on selvästi heikompia pelaajia. Cameron on napannut kyseisessä liigassa kuusi tappiota putkeen, joten kovinkaan täynnä itseluottamusta Cameron ei ole.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Edhousen kertoimissa on valtavasti ilmaa, sillä vaikka Cameron hyvä heittäjä onkin, ei hän ole pystynyt pelaamaan Edhousen tasolla. Tästä kertoo myös se, että Cameron on viime vuosina keskittynyt pitkälti seniorikisoihin, ja esimerkiksi tänä vuonna herra voitti Phil Taylorin seniorikisojen finaalissa.

Kolminkertaisen kanadanmestarin puolesta ei kuitenkaan puhu edes kokemus, sillä nämä ovat Cameronille ensimmäiset PDC-kisat herran elämässä.

PDC Darts

@OfficialPDC
DRAW BRACKET 🔢

Here's how the draw bracket is taking shape so far at the 2022/23 @CazooUK World Darts Championship...

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live