su 21.11. klo 05:00

Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä anna viime aikojen pelien hämätä – Edmonton jyrää Chicagon!

NHL:ssä nähdään ensi yönä mielenkiintoinen ottelu Edmonton Oilersin ja Chicago Blackhawksin välillä. Seurat ovat kuin peilikuvat toisistaan. Edmonton oli alkukaudesta koko NHL:n kuumin joukkue ja Chicago yksi surkeimmista. Nyt Oilersin peli on osoittanut pieniä viilentymisen merkkejä, kun taas Chicago viilettää voittoputkessa. Emme kuitenkaan liiaksi painota viime aikojen trendejä. Uskomme Edmontonin jyräävän voittoon ja pelivalintamme on, että Oilers voittaa vähintään kahden maalin erotuksella. Veto osuu, jos Edmonton voittaa esimerkiksi 4-2, 3-1 tai 7-0 lukemin.

Chicago on todellakin neljän ottelun voittoputkessa, mutta voittojen laatu ei ole niin vakuuttava kuin niin määrä. Chicago on voittanut Seattle Krakenin, Arizona Coyotesin ja Pittsburgh Penguinsin. Nämä kolme lukeutuvat tällä hetkellä NHL:n heikoimpiin joukkueisiin. Koko kauden aikana Chicago on puolestaan voittanut vain viisi ottelua. 11 tappiota ovat paljon merkityksellisempiä kuin viime aikojen voitot heikoista joukkueista.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

NHL Public Relations

@PR_NHL
Leon Draisaitl scored his 16th and 17th goals of the season (17-16—33 in 15 GP). Only one player in Oilers history recorded more goals through their first 15 games of a season: Wayne Gretzky (19 in 1983-84).

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/15…

Edmonton on voittanut kymmenestä viime matsistaan seitsemän. Ei ole yllättävää, että alkukauden voittotahti on hieman taantunut. Oilersin ylivoima hakkasi maaleja sellaisella prosentilla, ettei se ollut pidemmällä aikavälillä mahdollista ylläpitää. Yksilötasolla Connor McDavid ja Leon Draisaitl eivät puolestaan ole viilentyneet yhtään. Kaksikko takoo tulesta tahdilla, joka vetää vertoja jopa Wayne Gretzkylle ja Mario Lemieux’lle. McDavid on myös näyttänyt soolomaaleillaan, että hän tekee tarvittavat maalit vaikka yksin neljää vastaan.

Tasoero Chicagon ja Edmontonin välillä on valtava. Viime aikojen voitoista huolimatta Chicago on sarjataulukossa yksi liigan surkeimmista joukkueista. Edmonton on edellä ylivoimalla, alivoimalla, maalivahtipelissä, tehdyissä maaleissa, päästetyissä maaleissa, paperilla ja kentällä. Chicagon viime aikojen voitot kuitenkin ovat nostaneet Edmontonin kertoimen houkuttelevaksi. Otamme vielä vähän extra riskiä ja näkemystä, kun kerran hyvä paikka on tarjolla ja lähdemme pelaamaan Edmontonin vähintään kahden maalin voiton puolesta.