la 27.01. klo 23:00

Edmonton Oilers - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peräkkäinen voitto numero 16 tähtäimessä! Katkaiseeko Juuse Saros loistavasti puolustavan Oilersin putken?

Jo 15 ottelua peräkkäin voittanut Edmonton Oilers on kääntänyt kelkkansa totaalisesti heikon alkukauden jälkeen. Tällä hetkellä joukkue on kamppailuvalmis, puolustaa erinomaisesti ja löytää jatkuvasti uusia tapoja voittaa. Jos tällä hetkellä pitäisi lähteä veikkailemaan, kuka nostaa Lord Stanleyn maljaa loppukeväästä, olisi isäntä yksi suosituimmista kandidaateista. Onko Predatorsilla mitään palaa lauantaina?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kris Knoblauch toi mukanaan Oilersiin uuden käsitteen nimeltään viisikkopuolustus. Tämä on mullistanut Edmontonin koko kauden ja tuonut valtavasti lisää pisteitä Oilersin laariin. Voittoputkensa aikana joukkue on päästänyt keskimäärin vain 1,5 maalia per ottelu, mikä on ainutlaatuista joukkueen lähihistoriassa ja vähän pidemmälläkin otatuksella. Tulosvastuu on toki vahvimmin kaksipäisen lohikäärmeen harteilla edelleen, mutta myös ratkaisijoita on aiempaa laajemmalla rintamalla.

Connor McDavid ja Leon Draisaitl saavat toki paljon pelillisiä vapauksia, mutta myös tähtikaksikko on ollut isossa roolissa näyttämässä suuntaa kentän molemmissa päissä Edmontonin voittavassa lätkässä. Vastikään ryhmään saapunut Corey Perry on mielenkiintoinen lisä joukkueeseen ja tuo rutkasti syvyyttä hyökkäyspäähän.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
1⃣5⃣ IN A ROW

The #Oilers defeat the Blackhawks 3-0 at @RogersPlace to extend their streak to 15 games!

#LetsGoOilers

Lauantain haaste on Edmontonille kiinnostava, koska Nashville Predators on vahvasti puolustuksen kautta operoiva ryhmä. Isäntien tasoista tulivoimaa sillä ei tietenkään ole, mutta Roman Josi, Gustav Nyqvist sekä tietysti Filip Forsberg ovat pystyneet viime aikoina pelastamaan joukkuetta hyökkäyspäässä. Stuart Skinner on Edmontonin vahvan alakerran takana nostanut profiiliaan, mutta siinä on mukava pelata tällä hetkellä. Juuse Saros on puolestaan vieraiden veräjällä paljonvartijana ja ilman suomalaisen maagista onnistumista voitosta on täysin turhaa Predatorsissa haaveilla.

Erinomaisen ylivoimansa lisäksi Oilers pelaa tällä hetkellä myös huippulaadukasta alivoimaa. Kun tähän lisätään se, että vierailija on molemmissa erikoistilanteissa parhaimmillaan keskinkertainen, on isännillä selvä etu. Kotijoukkueen itseluottamus on tällä hetkellä jotain käsittämätöntä ja se pitää jokaisen omilla silmillä nähdä – siispä kello 23 lauantaina vastaanottimet auki! Lapulle tankataan kotivoittoa vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Edmonton -1,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – Edmonton Oilers -1,5 kertoimella 2,06.
4.
Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.