NHL la 17.12. klo 23:00

Edmonton Oilers - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Oivoi! Edmontonin supertähdet tarjoaa sellaisen myllytyksen ettei Ankat löydä edes kaukalosta ulos!

Lauantaina on tarjolla NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan ja voi jestas mitä rallia on luvassa, kun kiukkuinen Edmonton Oilers saa vieraakseen sarjan heittopussin Anaheim Ducksin. Edmontonilta odotetaan vain ja ainoastaan kunnon ilotulitusta ja esimerkiksi vain maalin voittoa voidaan pitää tietyllä tapaa pettymyksenä. Voimasuhteita kuvaa pitkälti se, että esimerkiksi 10 ottelun otannalla Edmontonin maaliero on 42-31, kun vierailla se on puolestaan 21-43.

Edmontonin osalta voidaan sanoa, että Anaheimin tasoista vastustajaa vastaan Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kohdalla minimivaatimus on parista kolmeen pinnaa. Vastapuolella paras pistemies Troy Terry on pelannut kelpo kautta, mutta siitäkin huolimatta hänellä on peräti 32 pistettä vähemmän mitä McDavidilla. Edmontonilla on tappio alla, kun se ei pystynyt sinetöimään voittoa ja St. Louis pääsi tasoihin aivan loppuhetkillä. Jatkoajalla Edmontonin maali hylättiin paitsiona ja lopulta voitto meni St. Louisille voittolaukausten jälkeen, joten nälkäinen joukkue varmasti nähdään.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Shayna

@hayyyshayyy
Connor McDavid with his 27th (!) goal of the season. How do you stop that?

Anaheim on ollut toistaiseksi kuluneen kauden huonoin joukkue, vaikka toki Chicago on viime aikoina yrittänyt lunastaa sitä titteliä itselleen. Ottelua kohden se on tehnyt toiseksi vähiten ja päästänyt eniten maaleja. Viimeisimmässä matsissa se toki onnistui Montrealin kaatamaan, mutta paljon kertoo se, että kyseessä oli vasta kauden toinen voitto varsinaisella peliajalla. Ennen kyseistä matsia tuli kolme kertaa takkiin tylysti yhteismaalierolla 1-16. Hyviä iltoja osuu välillä kohdalle, mutta ne on todella harvassa. Tasakentällisin on jo tarpeeksi vaikeaa, mutta nyt myös sarjan huonoin alivoima kohtaa tehokkaimman ylivoiman.

Edmonton on valtava suosikki eikä se näy tarpeeksi vahvasti kertoimissa. Lapulle otetaan Edmontonia -1,5 tasoituksella, mutta Anaheimin romahduspotentiaalin tietäen suurempikin tasoitus voisi olla paikallaan. On myös todennäköistä, että Anaheimin maalilla nähdään John Gibsonin ollessa loukkaantuneena Ilveksestäkin tuttu Lukas Dostal. Dostal on lupaava maalivahti, mutta kokemusta NHL:stä on vielä todella vähän.

Bally Sports West

@BallySportWest
Dostal joins @AlysonLozoff after his 2nd career NHL win!

@AnaheimDucks | #FlyTogether