NHL ma 23.05. klo 03:00

Edmonton Oilers - Calgary Flames

Oilersin ja Flames välinen ottelusarja on ollut toistaiseksi yhtä maalijuhlaa

Maalijuhlat jatkuivat Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välisen ottelusarjan toisessa kohtaamisessa. Oilers vei toisen osaottelun nimiinsä 3–5-lukemin ja tasoitti samalla ottelusarjan 1–1-lukemiin. Ottelusarja siirtyy seuraavaksi Edmontoniin ja kolmanteen otteluun, jossa Oilers pyrkii pitämään kiinni riistetystä kotiedustaan.

Toinen osaottelu käynnistyi Oilersin kannalta lähes identtisellä tavalla ensimmäiseen otteluun nähden. Flames kaatoi saavillisen kylmää vettä Oilersin niskaan heti ottelun ensiminuuteilla kahdella salamamaalilla. Tämän jälkeen Mike Smith ja Oilersin puolustus nostivat tasoaan kuitenkin reilusti. Vaikka Oilersin puolustuspelaaminen on ollut heikkoa, joukkueen hyökkäyspelaaminen on puolestaan ollut todella vaarallista ottelusarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat olleet täysin pitelemättömiä.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Flamesin kannalta on huolestuttavaa, ettei joukkue ole pystynyt pitämään Oilersin supertähtiä miltään osin kurissa. Toisessa ottelussa Flames aloitti kamppailun mainiosti, mutta joukkue hiipui erityisesti jälkimmäisen 30 minuutin aikana. Jakob Markström ei ole päässyt Dallas Stars-ottelusarjan tasolle, mutta myös Flamesin puolustuksen vaikeudet ovat vaikeuttaneet ruotsalaismaalivahdin työtä. Flamesin hyökkäys on osoittanut, että se pystyy pitämään Oilersin puolustusta pilkkanaan, mutta samaan aikaan Flames on ollut vaikeuksissa omalla alueellaan.

Oilers pääsee kotiyleisönsä eteen momentum puolellaan. Oilersin puolustus- ja maalivahtipeli on kuitenkin ollut niin ailahtelevaista, että joukkeelta voi odottaa mitä vain myös tulevalta ottelulta. Flames on osoittanut hyökkäysvoimansa, mutta joukkueen puolustuspelissä on ollut nähtävissä selkeitä aukkoja. Uhmapelaajat uskoo kolmannen ottelun jatkavan siitä mihin kahdessa edellisessä kamppailussa jäätiin ja pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimääräksi yli 6.5 maalia.

10 euroa pelirahaa