NHL ke 25.05. klo 04:30

Edmonton Oilers - Calgary Flames

Flames on ollut suurissa vaikeuksissa Oilersin supertähtien kanssa

Edmonton Oilersin supertähdet ovat olleet täysin pitelemättömiä Calgary Flamesia vastaan pudotuspelien toisella kierroksella. Oilers vei kolmannen osaottelun nimiinsä Evander Kanen hattutempun siivittämänä 4–1-lukemin ja siirtyi ottelusarjassa 2–1-johtoon. Jos Flames ei löydä keinoja Oilersin ykkösnyrkin nollaamiseen tulee joukkue olemaan todella suurissa vaikeuksissa myös neljännessä kohtaamisessa.

Oilers on heiluttanut Flamesin maaliverkkoa ottelusarjan kolmessa kohtaamisessa peräti viiteentoista otteeseen. Connor McDavidin, Leon Draisaitlen ja Kanen muodostama ykkösnyrkki on ollut toistaiseksi täysin pitelemätön. Kolmikko luo jatkuvalla syötöllä laadukkaita maalipaikkoja ja Oilersin kapteeni McDavid on jo iskenyt näissä pudotuspeleissä käsittämättömät 23 tehopistettä.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Jos Oilersin hyökkäyspeli on ollut tehokasta läpi pudotuspelien, on joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli ollut puolestaan ailahtelevaista. Kolmas ottelu ei kuitenkaan ratkennut Oilersin maalintekovoimaan, vaan Oilersin puolustus ja maalilla Mike Smith pitivät Flamesin hyökkäyksen kurissa.

Flames on joutunut lähtemään Oilersin kanssa maalintekokilpailuihin. Joukkueen puolustuspeli ei ole ollut odotetun vahvaa, eikä maalilla Jakob Markström ole toistaiseksi päässyt omalle tasolleen. Flames on osoittanut hyökkäysvoimansa myös Oilersia vastaan, mutta viimeiseen viiteen erään joukkue on iskenyt vain kaksi osumaa. Turhautuminen näkyi Milan Lucicin täysin turhana Smthin yliajona.

Oilersin hyökkäys on ollut läpi ottelusarjan täysin pysäyttämätön. Joukkueen omanalueen puolustuspeli on ollut kuitenkin ailahtelevaista. Myöskään Flamesin puolustuspeli ei ole ollut laadukasta, mutta edellisestä ottelua lukuun ottamatta joukkueen hyökkäyskalusto on aiheuttanut suuria vaikeuksia Oilersin puolustukselle. Uhmapelaajat uskoo maalitehtailun ja kyseenalaisen puolustus- ja maalivahtipelin jatkuvan, joten pelivalinnaksi nostetaan maalimääräksi yli 6.5 maalia.

10 euroa pelirahaa