NHL su 23.01. klo 05:00

Edmonton Oilers - Calgary Flames

Imuroiko Mikko Koskinen taas? Kriisijoukkue Edmonton Oilers isännöi taistelua Albertan herruudesta

Albertan paikallisvääntö on tosiasia sunnuntain vastaisena yönä! Mikäpä sen parempaa kuin katsella vahvasti tunneladattua huippukiekkoa ja napata helpot pois. Edmonton Oilers on melko pahassa kriisissä, eikä vähiten maalivahtitilanteen ansiosta. Calgary Flames yllätti edellisessä ottelussaan Florida Panthersin, jolle öljymiehistö puolestaan edellisessä kamppailussaan tennisnumeroin hävisi.

Edmonton Oilers on voittanut viimeksi ennen joulua. Seitsemän ottelua peräkkäin hävinnyt Dave Tippettin miehistö otti edellisessä ottelussaan pataan Florida Panthersia vastaan 0–6-lukemin. Pelaaminen oli juuri niin surkeaa kuin tuloksesta voi päätellä. Mikko Koskinen ei voinut suurimmalle osalle maaleista mitään, mutta mies ei nauti tällä hetkellä suurinta luottamusta. Esimerkiksi Tippett on pitänyt julkisesti huolta siitä, että ailahteleva suomalaiskassari tietää tämän varmasti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Stuart Skinner lienee yhä sivussa Mike Smithin tavoin, mikä tarkoittaisi seitsemän ottelun tappioputkessa rämpivän Oilersin Koskiselle lisävastuuta. Ryan Nugent-Hopkins on todennäköisesti yhä sivussa Zach Hymanin tavoin. Isäntien poissaolotilanne on paljon parempi, sillä ainoastaan Tyler Pitlick on poissa.

Edellisessä ottelussaan isäntä myös katkaisi pitkällä vieraskiertueellaan alkaneen tappioputkensa, joka kesti neljä kamppailua. Niin ikään Pantteripaitoja vastaan alkanut putki tuli päätökseensä samaista joukkuetta vastaan, kun liekkilauma kylvetti joukkuetta keskiviikon vastaisena yönä 5–1-lukemin.

Oilers on saanut kaiken muun hyvän lisäksi levätä pari päivää Calgarya vähemmän, mikä saattaa vaikuttaa enemmän tai vähemmän. Otteluita on todella paljon ja pelitahti tuntuu taatusti isäntien käsillä olevassa kurimuksessa vielä paljon pahemmalta. Betsivalinnaksi Albertan herruustaistoon haistellaan Flamesin lopullinen voitto (ML).

10 euroa pelirahaa