NHL pe 21.10. klo 04:00

Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiinnostaako ilmainen raha? Aliarvioidun Carolinan avulla saat 50€ vetoihin tallettamalla vain puolet summasta!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä tallettamalla vain 25€ ja iskemällä sen Carolina Hurricanesin lopulliselle voitolle.

Carolina Hurricanes on ollut alkukaudella täysin pysäyttämätön. Isäntien kausi puolestaan alkoi vahvalla kotivoitolla sekä vahvalla erikoistilannepelaamisella, mutta sen jälkeen on tullut lunta tupaan kunnolla ja samalla ylivoimaonnistumiset ovat jääneet välistä. Oman pään pelaamisessa Oilers on ollut odotetun heikko ja kaksi perättäistä kotitappiota neljällä päästetyllä maalilla eivät varmasti saldona tyydytä öljyläisten yläkerrassa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Hurricanes on voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaan ja näistä jokaisessa on nähty omalla tavallaan vakuuttava esitys. Viimeksi Carolina oli askissa toissayönä, kun se pilkkoi Seattle Krakenin 1–5-murskajaisissa. Etenkin ylivoimapelaaminen oli todella lupauksia herättävää ja hyökkäyspään taitoniekat – Sebastian Aho etunenässä – alkavat lunastaa odotuksiaan. Hurrikaanipaitojen suomalaisella kärkisentterillä on kolmessa matsissa kasassa neljä tehopinnaa (2+2).

Isäntien tehokkuus on ollut jopa yllättävän heikolla tasolla viimeisissä parissa ottelussa, eikä alakerta ole yllättänyt positiivisesti. Sekä Jack Campbell että Stuart Skinner ovat päässeet hommiin maalinsuulla, mutta Calgary ja Buffalo mättivät molemmat Oilersin verkkoon neljä maalia. Vielä kauden ensimmäisessä ottelussaan Edmonton juhli erikoistilanneosumilla monta kertaa, mutta parin edellisen viidestä maalista ainoastaan yksi on tullut ylivoimalla – alivoimalla on puolestaan kolissut kahdesti ja myös tasakentällisin isäntä on ottanut takkiin.

Uhmapelaajat suhtautuu kerroinasetteluun hämmentynein mielin. Toki on huomioitava, että tämä on kolmas perättäinen reissuvääntö Hurricanesille ja neljäs perättäinen kotona Oilersille, mutta silti. Lähtökohdat ovat kaiken järjen mukaan kaukana tasa-asettelusta, jollaista markkina tyrkyttää. Kotijoukkueen tehottomuuden jatkuminen erinomaisesti box outtaavaa eli hyökkääjien liikkeitä maalille estävää Rod Brind’Amurin miehistöä vastaan ei yllättäisi. Carolina on päästänyt vain yhden maalin per peli tähän saakka ja se on vahvinta valuuttaa koko NHL:n otannalla. Pelivalinnaksi maistuu vieraiden lopullinen voitto kertoimella 1,90.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Hurricanesille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat joka tapauksessa uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto siis tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Money Line (lopullinen) – Carolina Hurricanes” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi! Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.