NHL su 29.01. klo 05:00

Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä joukkue on NHL:n SaiPa! Syökö McDavid ft. Draisaitl vierailijan koomailevan alakerran elävältä?

Edmonton Oilersin supertähdet syövät Chicago Blackhawksin vuotavan alakerran elävältä. Vierailija on koko sarjan surkein joukkue, vaikka viime aikoina se on saanut välillisesti parempiakin tuloksia. Kymmenen matsin otannalla isäntä on jäänyt ainoastaan kertaalleen pisteittä ja meno on ollut vahvan vakuuttavaa – esimerkiksi Tampa Bay Lightning kaatui viimeistä edellisessä kotiottelussa 5–3-numeroin, jotka vastasivat matsin kulkua.

Jos Connor McDavid & Leon Draisaitl -näytös vispaa Lightningin tasoista ryhmää vastaan viisi reppua, kuinka käy Chicagolle? Mitäpä luulette? Toki tämä esimerkki on kärjistämistä, mutta käytännössä isäntä on luonut kymmenen matsin otannalla lähes joka ilta huippupaikkoja vähintään viiden osuman edestä, välillä jopa useamman. Chicago puolestaan on kunnostautunut lähinnä päästämällä paljon maaleja. Muutamasta voitosta ei kannata hämääntyä – tämä joukkue on NHL:n SaiPa!

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Viihdettä ei tästä taistelusta puutu, mutta kun rinnastetaan Chicagon pelinopeus isäntien kärkikorin vastaavaan, on ero posketon. Kiinnostavimmat heikkoudet on viime aikoina voinut havaita Blackhawksin oman pään pelaamisen osalta. Joukkue yrittää välttää niin voimakkaasti jäähyjä, että välillä puolustaminen selvästi kärsii ja tämä on nähty käytännössä useaan otteeseen. Varsinkin selvästi parempia vastustajia vastaan omissa koomailu on maksanut hintaa maalien muodossa. McDavidia, Draisaitlia ja kumppaneita vastaan ei hyssyttelylle olisi sijaa, mutta sitä lienee jälleen tiedossa.

Vieraiden kokoonpanosta ovat sivussa ainakin Jarred Tinordi, Tyler Johnson, Jujar Khaira, sairastunut kapteeni Jonathan Toews sekä maaivahti Alex Stalock. Rivit ovat harventuneet entisestään eikä se lupaa hyvää. Toki isännillä on omat puutteensa, kun esimerkiksi Ryan Murray, Kailer Yamamoto sekä Evander Kane ovat edelleen sivussa. Toki tämä ei ole mitään verrattuna vieraiden tilanteeseen.

Edmontonin ylivoimapelaaminen (31,4%) on kirkkaasti sarjan parasta ja jo pelote jäähylle joutumisesta on Blackhawksille iso peikko myös tulevassa väännössä. Todennäköisesti Oilers antaa vieraille oppitunnin vähintään tennisnumeroin. Betsi isketään kotivoitolle vähintään kolmella maalilla (Edmonton -2,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Edmonton Oilers -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Edmonton Oilers -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.