NHL ti 07.06. klo 03:00

Edmonton Oilers - Colorado Avalanche

Kairaako Colorado itsensä Stanley Cup -finaaleihin vai nouseeko Edmonton mukaan sarjaan?

Colorado Avalanche vei ottelusarjan kolmannen perättäisen kohtaamisen nimiinsä 2–4-lukemin ja nousi vain voiton päähän Stanley Cup -finaaleista. Selkä seinää vasten taisteleva Oilers on ollut kahdessa viime ottelussa todella ahtaalla hyökkäyspelinsä osalta ja kun joukkueen oma puolustuspeli on ollut heikkoa, Oilersin esitykset ovat olleet todella tuskaisia.

Koko pudotuspelikevään täysin hyökkäyspeliinsä nojannut Oilers on ollut suurissa vaikeuksissa maalinteon saralla ottelusarjan kahdessa viimeisimmässä kohtaamisessa. Leon Draisaitl on jäänyt näissä otteluissa täysin nollille, kun taas Connor McDavid on kirjannut tililleen vain yhden maalin. Oilersin vaikeuksiin ei tuo helpotusta Evander Kanen hölmöily edellisessä ottelussa ja siitä seurannut yhden ottelun pelikielto.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Täysin ykkösnyrkin varassa operoiva hyökkäyskalusto on entistä kapeammalla tulevassa katkaisuottelussa. Oilersin puolustuskalusto ja Mike Smith ovat pystyneet nostamaan hieman tasoaan ensimmäisestä osaottelusta, mutta siitä huolimatta Avalanchen hyökkäyskalusto pystyy jatkuvasti luomaan laadukkaita maalipaikkoja.

Avalanche on ottanut ottelusarjan täysin omiin käsiinsä. Joukkue puolustaa loistavasti Oilersin supertähtiä vastaan ja erityisesti Cale Makarin merkitys on entisestään korostunut ottelusarjan edetessä. Makarin johdolla Avalanche pystyy puolustamaan McDavidia vastaan nimenomaan jalalla ja näin ollen kaventamaan Oilersin supertähtisentterin luomaa pelinopeus eroa, Avalanchen hyökkäyskalusto on Oilersin hyökkäysmateriaalia huomattavasti leveämpi ja vaikka Nazem Kadri onkin sivussa ainakin ottelusarjan loppuun Kanen hölmöilyn seurauksena, pystyy Avalanche kaatamaan Oilersin myös maalinteon saralla.

Avalanche on pystynyt pakottamaan Oilersin ulos omalta mukavuusalueeltaan ja hidastamaan joukkueen pelinopeutta. Ottelusarjan avausottelun jälkeen Avalanchen puolustuspeli on ollut todella kurinalaista ja tiivistä, eikä Oilers pystynyt hallitsemaan kiekollista pelinopeutta aiempien ottelusarjojen tavoin. Oilers ei ole ollut parempi joukkue millään osa-alueella koko ottelusarjan aikana. Täysin hyökkäyspeliin nojaava Oilers todennäköisesti menetti myös tärkeän palasen hyökkäyskalustostaan.

Avalanche on ollut laadukas ja tehokas läpi ottelusarjan ja Uhmapelaajat uskoo saman trendin jatkuvan myös neljännessä osaottelussa. Avalanche suuntaa finaaleihin ja pelivalinnaksi nostetaan joukkueen voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa