NHL to 21.04. klo 03:30

Edmonton Oilers - Dallas Stars

Dallas kaipaa kipeästi pisteitä Oilersin vieraana!

Edmonton Oilers ja Dallas Stars ovat vielä mukana kilvassa läntisen konferenssin taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista. Kotijoukkue Oilers on vahvan viimeaikaisen vireensä ja muutaman tärkeän voiton kautta onnistunut nousemaan konferenssin viidennelle sijalle seitsemän pisteen karkumatkalle yhdeksäntenä majailevasta Vegas Golden Knightsista. Dallasin kone on puolestaan viime aikoina yskähdellyt ja joukkue majailee konferenssin kahdeksannella sijalla vain neljä pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. On siis sanomattakin selvää, että ottelussa on jaossa äärimmäisen tärkeitä pisteitä.

Oilers on pystynyt venymään parhaisiin suorituksiinsa tähänastisen kauden kaikista merkittävimmissä otteluissa. Oilers nappasi vakuuttavat 4–0-voitot iskuetäisyydellä joukkueesta majailevista Nashville Predatorsista ja edellä mainitusta Vegasista. Mike Smith torjui vakuuttavat nollapelit molemmissa otteluissa. Suurin tae Oilersin pisteiden keruun takana on kuitenkin ollut joukkueen äärimmäisen vahva kotivire. Oilers on napannut pisteitä peräti 11 edellisestä kotiottelustaan ja ainoan tappion joukkue kärsi lopulta voittolaukauskilpailussa tällä kaudella dominoineelle Colorado Avalanchelle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Dallas on puolestaan pudotellut tärkeitä pisteitä heikompiakin joukkueita vastaan. Edellisessä ottelussaan Dallas jäi täysin Vancouver Canucksin jalkoihin, joka on viime aikoina hiipinyt aivan Dallasin kintereille taistelemaan viimeisistä pudostuspelipaikoista. Dallasin esitykset eivät ole olleet miltään osin tasapainoisia. Roope Hintz, Jason Robertson ja Joe Pavelskin muodostama ykkösnyrkki mättää maaleja minkä kerkeää, mutta muuten joukkueen hyökkäyskalusto ei ole loistanut tällä kaudella. Samaan aikaan joukkueen maalivahtitilanne on pienimuotoinen kysymysmerkki, sillä nuori Jake Ottinger ei ole täysin vakuuttanut tällä kaudella ja kokenut Braden Holtby on kärsinyt loukkaantumisesta.

Kotijoukkue Oilers lähtee otteluun huomattavasti helpoimmista lähtökohdista. Oilers on esittänyt viime aikoina vahvoja otteita ja joukkueen maalilla Smith on ollut edellisissä otteluissa itsevarmuus. Dallas puolestaan on ollut viime aikoina vaikeuksissa. Joukkueen maalintekopelaaminen on täysin Hintzin johtaman ketjun harteilla. Kun huomioidaan edellä mainitut tekijät ja Oilersin äärimmäisen vahva kotivire, Uhmapelaajat suosittelee pelaamaan Oilersin voittoa varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa