ti 28.05. klo 03:30

Edmonton Oilers - Dallas Stars

Edmontonin ylivoimatilaisuudet vähissä – jatkuuko vähämaalinen meno?

Maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä Läntisen konferenssin finaalit jatkuu Edmonton Oilersin ja Dallas Starsin välillä. Nyt siirrytään Edmontonin kotiyleisön eteen sarjan ollessa tilanteessa 1-1. Toistaiseksi on väännetty juuri niin tasaisissa merkeissä mitä odottaa sopi ja etu on kääntynyt hieman Edmontonin suuntaan avausmatsissa tulleen vierasryöstön myötä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

Hävittyään ensimmäisen ottelun kotikaukalossa Dallasin oli saatava toiseen matsiin hyvä startti ja heti ottelun alkuun Jamie Benn vei joukkueensa johtoon, mutta lähes välittömästi Edmonton tasoitti lukemat. Edmonton sai runsaasti laukauksia kahdessa ensimmäisessä erässä kohti Jake Oettingerin vartioimaa maalia, mutta lisäosumia ei syntynyt. Dallas siirtyi jälleen kolmannen erän alkuun johtoon Mason Marchmentin osumalla ja lopulta enää vain Esa Lindell onnistui maalinteossa tyhjään maalin. Edmontonille tarjottiin vielä viimeisillä minuuteilla ylivoimaa, joka kuitenkin kesti vain noin 40 sekuntia kunnes Evander Kane huitoi itsensä boksiin.

Dallas Stars

@DallasStars
Miro appreciation Tweet/Post.

h/t @DimFilipovic

Sarja on vasta nuori, mutta toistaiseksi Edmonton on 5vs5 pelatessa pystynyt vastaamaan loistavasti Dallasin asettamaan vaatimustasoon eikä Edmontonin ole tarvinnut nojautua ykkösaseen, eli äärimmäisen kovan ylivoimapelin suuntaan. Dallasille äärimmäisen tärkeää on pystyä pelaamaan sarjassa mahdollisimman paljon tasalukuisena ja siinä se on myös tehnyt hyvää työtä, sillä sen alivoima ei ole pudotuspeleissä häikäissyt. Nähtäväksi jää kuinka hyvin tuomarilinja pysyy läpi sarjan, mutta toistaiseksi Edmonton on päässyt testaamaan ylivoimaa kunnolla vain kahdesti.

Edmontonin hyökkääjien kyky iskeä kiekkoa verkkoon on kaikkien tiedossa, mutta sarja on saanut vähämaalisen startin ja dramaattista muutosta tuskin on luvassa, joten napataan kokeilu alle 5,5 maalin puolesta. Dallas on pysynyt hyvin poissa boksista ja maalivahtipeli on ollut lisäksi hyvällä tasolla – myös ajoittain ongelmissa ollut Stuart Skinner on aloittanut hyvin Edmontonin tolppien välissä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.