NHL la 05.11. klo 22:00

Edmonton Oilers - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Roope Hintzin ykkönen vs McDavid ja Draisaitl – tämä matsi ei jätä kylmäksi!

Lauantaina NHL:ssä on tarjolla kiekkoviihdettä parhaaseen katseluaikaan, kun huippuvireinen Edmonton Oilers saa vastaansa Dallas Starsin. Edmontonin tähtikaksikko on vähemmän yllättäen päässyt loistavaan iskuun ja kun Dallasilta ykkösvahti on mahdollisesti edelleen sivussa, on ainekset maali-iloittelulle kasassa.

Edmontonilla ykkösvahdiksi hankittu Jack Campbell ei ole toistaiseksi onnistunut vakuuttamaan, mutta puolestaan Stuart Skinner on vastuuta saadessaan ollut hyvä. Puolustuspeli ei ole noussut vielä toivotulle tasolle, mutta supertähtien Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin ansiosta Edmonton saa paljon anteeksi. Kaksikko komeilee pistepörssin kärjessä ja vähemmän yllättäen isäntien ylivoima kuuluu aivan sarjan parhaimmistoon. Viimeisimmässä matsissa Edmontonin viiden ottelun voittoputki tuli päätökseen, kun New Jersey nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa voittoon lukemin 4-3.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
October 12: Gretzky predicts McDavid could score 80 this season.

November 2: McDavid has 11 goals in 10 games.

🔮 🐐

Tällä kaudella, vasta toki 11 ottelun otannalla, Dallas on onnistunut takomaan maaleja keskimäärin 3,64 ottelua kohden. Esimerkiksi viime kaudella Dallas kuului maalinteon osalta sarjan heikompaan puoliskoon vastaavan lukeman ollessa 2,84. Roope Hintzin, Jason Robertsonin ja Joe Pavelskin muodostama ykkösvitja on ollut loistava niin toteutuneiden, kuin myös maaliodottamien osalta. Puolustus toimii myös hyvin, mutta loistava maalivahtipeli on saanut maalimäärät vielä odotettuakin alemmas. Iso kiitos kuuluu Jake Oettingerille, joka on ollut nyt muutaman ottelun sivussa. Maalilla nähdään todennäköisesti jälleen Scott Wedgewood.

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Top forward lines with at least 50 minutes played together 5 on 5
moneypuck.com/lines.htm

Edmontonin kohdalla runsasmaaliset otteet ei ole mikään yllätys, sillä valtavan tulivoiman lisäksi isoimmat kysymysmerkit on omassa päädyssä. Kun tähän lisätään Dallasin vahvat otteet hyökkäyssuuntaan ja Oettingerin poissaolo, tuo yli 6,5 maalille varsinaisella peliajalla tarjottu 1,98 kerroin veden kielelle.