ma 03.06. klo 03:30

Edmonton Oilers - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarja katkolla! Kaataako Stuart Skinnerin tumpelointi Edmonton Oilersin finaalihaaveet?

On tultu siihen pisteeseen, että Edmonton Oilers etenisi kotivoitolla NHL-finaaleihin taistelemaan Stanley Cupista. Dallas Stars pelaa kuitenkin erittäin vahvaa loppukevättä ja on täysin mahdollista, että se murskaa vielä isäntien haaveet. Tutut kompastuskivet vaivaavat albertalaisryhmää ja yksi niistä pelaa tolppien välissä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Stuart Skinner on pahemman luokan hasardielementti, josta ei ikinä voi tietää. Parhaimmillaan Oilers-vahti pystyy tilkitsemään maalin kelvollisesti ja venymään vaikeampienkin laukausten tielle. Skinner ei kuitenkaan ole erityisen hyvä sulkemaan kiekkoja, joten vastustajan voittaessa maalineduskamppailuita ja irtokiekkoja, kolisee omissa. Dallas Stars on ollut erittäin hyvä nimenomaan maalinedustoilla, mutta toistaiseksi se ei ole aivan ansaitsemaansa palkintoa saanut.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
WON GAME 5⃣ FEELIN' ALIVE

The #Oilers defeat the Stars 3-1 in Game 5 to take a 3-2 series lead in the Western Conference Final.

#LetsGoOilers

Toki pitää muistaa, että hyökkäyssuuntaan virtuositeettia riittää myös isännillä. Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin hypätessä yhtäaikaisesti kaukaloon vastustaja kuin vastustaja on helteessä. Jos Skinner ei ole ollut erinomainen tänä keväänä, voi samaa sanoa Jake Oettingerista tämän sarjan osalta. Ruutuaikaa mies on saanut hämmentävillä tuuritorjunnoilla, mutta muutaman kerran kiekko on livahtanut selän taakse luvattoman helposti.

Tässä sarjassa ei olla säästelty, eikä varmasti säästellä vieläkään. On vaikeaa kuvitella, että Edmonton-alakerta Skinner viimeisenä kysymysmerkkinään pitäisi Starsin toistamiseen vain yhdessä onnistumisessa. Toisaalta Oilers latoo vähintään noin kolme maalia kotikaukalossaan ja saadessaan myös ylivoimaa. Pelivalinnaksi maistellaan yli 6,5 maalia -kohdetta, jolle saadaan yllättävän kova kerroin.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – yli 6,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.