pe 14.06. klo 03:00

Edmonton Oilers - Florida Panthers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Floridan mestaruus alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis – saako Edmonton tulosta aikaan edes kotona?

Torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:n pudotuspeleissä päästään Edmonton Oilersin ja Florida Panthersin välisen finaalisarjan kolmannen kamppailun pariin. Asetelma on erittäin jännittävä, sillä Edmonton on lähestulkoon pakkovoiton edessä hävittyään kaksi ensimmäistä matsia. Kotietu tuo Edmontonille plussaa, mutta enemmän isäntien kannalta huolestuttaa se, että Florida nosti selvästi tasoa toiseen otteluun ja vieraiden heikoin esitys on todennäköisesti jo nähty.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Edmonton sai toiseen kamppailuun paremman alun, sillä Warren Foegelen viiden minuutin rangaistuksesta huolimatta Edmonton vei avauserän Mattias Ekholmin osumalla. Niko Mikkola vastasi Floridan tasoituksesta toisessa erässä ja kokonaisuudessaan erä oli Floridalta vahvempi. Sankariksi nousi Evan Rodrigues kahdella päätöserän osumalla ja Aaron Ekblad vielä kaunisteli lukemiksi 4-1. Kahden matsin yhteistulos 7-1 kertoo karua kieltä Edmontonin kannalta ja nyt tulosta on jo pakko saada aikaiseksi.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Our favorite numbers to see 📈

Ensimmäisen matsin Florida selviytyi pitkälti Sergei Bobrovskyn huippuesityksen ansiosta, mutta toiseen taistoon pelillistä tasoa saatiin odotetusti ylöspäin. Sarjaan lähdettäessä Floridan kohdalla ennen kaikkea 5vs5 pelaamisen suhteen odotukset oli korkealla ja toisessa ottelussa se onnistui ottamaan hallinnan ja pitämään Edmontonin maalipaikat minimissä. Edmontonin suurin ase, eli ylivoimapeli on jäänyt toistaiseksi vielä varjoon.

The Hockey News

@TheHockeyNews
Leon Draisaitl just Sam Bennett’d Aleksander Barkov

Uhmapelaajat on ollut sarjan aikaisemmissa otteluissa Floridan kelkassa ja samaa rataa jatketaan yhä vieraiden lopullisen voiton(ML) muodossa. Pieniä kysymysmerkkejä on Floridan puolella tähtihyökkääjä Aleksander Barkovin pelikunnon yllä ja hänen poissaolo olisi kieltämättä iso miinus, mutta alustavasti hänen pitäisi kuitenkin olla käytettävissä. Epävarmuudesta johtuen otetaan panosta pieni siivu alaspäin.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – Florida Panthers ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.