NHL pe 21.01. klo 04:00

Edmonton Oilers - Florida Panthers

Onko Edmontonin alakerta jälleen helisemässä?

Tulevana yönä ei maaleissa säästellä, kun alamäkeä kiihtyvällä vauhdilla vierivä Edmonton Oilers saa vieraaksi valtavan tulivoiman omaavan Florida Panthersin. Tässä kohtaa ei käy maalivahteja sääliksi, kun isäntien tehokaksikko ja vieraiden neljä kenttää tykittää läpi matsin.

Edmontonin syöksykiito sen kun vain jatkuu eikä loppua näy. Joukkue on nyt hävinnyt edellisistä 15 matsista peräti 12 ja tunnelman kiristyy ottelu ottelulta niin kaukalossa, kuin myös sen ulkopuolellakin. Viimeisimpänä Ottawa Senators takoi kuusi maalia Edmontonin verkkoon. Läntisessä konferenssissa viimeisten 15 ottelun otannalla ainoastaan Arizona Coyotes on päästänyt Edmontonia enemmän maaleja. Maalivahtiosasto ei pysty paikkaamaan puolustuksen virheitä eikä tehokaksikko Connor McDavidille ja Leon Draisaitlille ole liialti tulitukea tarjolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Floridalla kausi on edennyt lennokkaasti, mutta viime aikoina meno on ollut suorastaan mielipuolista – edellisissä kymmenessä ottelussa joukkue on iskenyt käsittämättömät 55 maalia, joka on selvästi sarjan eniten. Viime ottelussa vieraiden peräti yhdeksän ottelun pisteputki tuli kuitenkin päätökseen, kun Calgary Flames oli isäntänä vahvempi lukemin 5-1. Vahvasti hyökkäävä pelitapa jättää luonnollisesti aukkoja alakertaan, mutta selvästi laajempi materiaali antaa yön taistossa suuren edun vieraille.

Tähän matsiin ei voi muuta odottaa kuin maaleja. Edmontonin alakerta on ollut pahasti helisemässä vastustajasta riippumatta ja nyt vastus on aivan sarjan eliittiä. Erikoistilannepelaaminen isännillä toki on etuna. Floridalla yli- ja alivoima on noin sarjan keskitasolla, kun Edmontonilla puolestaan alivoima menee samaan kastiin, mutta ylivoima on sarjan tehokkain. Myös markkinan odotukset maalin suhteen on korkealla, mutta pieni betsi yli 6,5 linjalla kelpaa kupongille.

10 euroa pelirahaa