la 22.06. klo 03:00

Edmonton Oilers - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Floridan ote on karkaamassa – kantaako McDavid Edmontonin seiskapeliin?

NHL:ssä mestaruus on jälleen katkolla perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun kamppeet siirretään taas Edmonton Oilersin kotiluolaan. Kolmella voitolla sarjan aloittanut Florida Panthers on alkanut menettää otettaan ja kotiedun ollessa tässä matsissa Edmontonilla ei seiskapeliin asti päätyminen olisi mikään yllätys. Edelleen Floridalla on kaikki avaimet nostaa kannua, mutta Edmonton on sarjan edetessä saanut omat vahvuudet entistä paremmin esille.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 150€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Neljännessä ottelussa 8-1 murskavoiton tarjoillut Edmonton ei nostanut jalkaa kaasulta. Viidennessä matsissa Florida sai kylmää vettä niskaan jo ensimmäisessä erässä, kun toista ottelua peräkkäin Edmonton onnistui maalinteossa alivoimalla. Erikoistilanteet on ollut suurennuslasin alla läpi ottelusarjan ja parin edellisen ottelun aikana Edmonton on vihdoin saanut käännettyä edun itselleen. Siinä missä Floridan ylivoimapeliä on pidetty pilkkana alivoimaosumien myötä, sai Edmonton myös itse ylivoimalla pari tärkeää onnistumista.

Jack Michaels

@EdmontonJack
McDavid content. The eventual game-winner. Perry the 18th Oiler with a goal in the Stanley Cup playoffs. Depth still an issue?

Yksilötasolla maailman parasta pelaajaa Connor McDavidia ei vain voi olla nostamatta esiin. Edmontonin ollessa selkä seinää vasten McDavid on kahteen edelliseen otteluun takonut tehot 3+5 ja kokonaisuudessaan pudotuspeleissä on käsittämättömät 42 pistettä jo kasassa. Pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinto harvoin häviävän joukkueen puolelle menee, mutta nyt siihen on mahdollisuus, vaikka Florida lopulta kannua nostaisi. Vierailta sen sijaan maalivahti Sergei Bobrovskya täytyy pitää silmällä – vaikka häntä ei voi tappiosta yksin syyttää, ei hän ole pystynyt myöskään aikaisemmin nähtyihin huippusuorituksiin.

Florida on alkanut menettää otetta ja Edmontonin leirissä on tällä hetkellä hurmostila päällä. Vetojen osalta otetaan koppi maalimääristä ja tarkemmin ottaen yli 5,5 osumasta. Edmonton on löytänyt keinot rikkoa Floridan puolustuspelaamista ja samalla McDavid luo huippupaikkoja tyhjästä. Lisäksi vieraiden kannalta pelottavaa on se, että Edmontonin ylivoimapelissä on taas pienen tauon jälkeen loksahtanut palaset kohdalleen.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 150€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 150€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta EM-kisojen kunniaksi! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 25€ panoksella saat 25€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa kuusi 25 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Edmonton Oilers – Florida Panthers yli 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä viidesti ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.