NHL ke 11.05. klo 05:00

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Nouseeko Oilers vai Kings voiton päähän toisesta kierroksesta?

Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välinen ottelusarja palaa Edmontoniin 2–2-tasatilanteessa. Kaksi kertaa täysin Oilersin jyrän alle jäänyt Kings kokosi upeasti rivinsä ja voitti neljännen osaottelun tyylikkäästi 4–0-lukemin. Molempien joukkueiden taso on heitellyt reilusti ottelusarjan sisällä ja sarjan lähestyessä loppuaan, tulee suoritusten tasaisuus korostumaan entistä enemmän.

Oilers paukutti ottelusarjan toisessa ja kolmannessa osaottelussa yhteensä 14 täysosumaa. Neljännessä ottelussa kanadalaisryhmä jäi kuitenkin täysin nollille. Isossa kuvassa Oilersin hyökkäys- ja erityisesti ylivoimapeli on ollut todella tuhoisaa. Connor McDavid ja Leon Draisaitl eivät ole alisuorittaneet, mutta supertähdiltä sopii odottaa sekä suurempaa panosta että kuormitusta ottelusarjan ratkaisevissa otteluissa. Oilersin pelinopeus ja kiekollinen yksilötaito on ollut läpi ottelusarjan suuri haaste Kingsin raskasjalkaiselle puolustukselle. Rasituksen kasvaessa, myös virheiden ja rikkeiden määrä tulee korostumaan entistä enemmän.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kahdesta voitostaan huolimatta Kings on ollut ottelusarjassa selkeä vastaantulija. Suurin ero joukkeiden välillä näkyy voittoon tarvittavassa työmäärässä ja onnistumisen tasossa. Oilersille voittoon saattaa riittää keskikertainenkin esitys kun taas Kingsiltä vaaditaan voittaakseen joukkueen omaan tasoon nähden ääri venymistä. Kingsin kahdessa voitossa Jonathan Quick on esiintynyt loistavasti ja heti jos kokenut maalivahti ei pääse tälle tasolle, on Kings ollut täysin ulkona ottelusta. Kings ei ole myöskään loistanut hyökkäyspäässä ja erityisesti joukkueen ylivoimapeli on ollut täysin luokatonta.

Molempien joukkeiden taso on heitellyt reilusti, mutta kahdesta ryhmästä Oilers on pystynyt olemaan pelillisesti tasaisempi suorittaja. Oilers on ollut todella vahva kotikaukalossaan koko kauden ja lisäksi joukkueen ylivoimapeli on huomattavasti Kingsiä tehokkaampaa. Uhmapelaajat uskoo Oilersin yksilötaidon ja pelinopeuden kantavan joukkueen voittoon kotikentällään. Pelivalinnaksi nostetaan Oilersin voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa