NHL su 15.05. klo 05:00

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Oilers ja Kings kohtaavat legendaarisessa seitsemännessä ottelussa

Edmonton Oilers venyi selkä seinää vasten voittoon ja ottelusarja palaa Edmontoniin ratkaisevaan seitsemänteen otteluun 3–3-tasatilanteessa. Los Angeles Kings ei päässyt kahden edellisen ottelun tasolle, mutta myös Oilers paransi erityisesti puolustuspelillisesti. Joukkueiden pelillinen taso on heitellyt ottelusarjan aikana reilusti, mutta Oilersilla on etunaan kotikenttä ja kotiyleisö.

Oilersin puolustus pystyi nostamaan tasoaan kauden tärkeimmällä hetkellä. Oilersin kannalta positiivinen asia myös, että Darnell Nurse palaa seitsemänteen otteluun joukkueen kokoonpanoon yhden ottelun mittaisen pelikieltonsa jälkeen. Kotiedun ohella Oilersilla on puolellaan hyökkäyspään materiaalietu. Connor McDavidin ja Leon Draisaitlen arvoa ei voi liikaa korostaa. Koko ottelusarjan mitassa Oilers on ollut joukkueista huomattavasti tehokkaampi. Oilersin ylivoimapeli on ollut huomattavasti Kingsiä tehokkaampaa ja myös tasaviisikoin kanadalaisryhmä on heiluttanut verkkoa huomattavasti enemmän.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kings ei onnistunut hyödyntämään katkaisu mahdollisuuttaan kotikentällään ja nyt joukkue joutuu ratkaisevaan otteluun Oilersin kotiyleisön eteen. Kings on pystynyt venymään ottelusarjan aikana hyviin esityksiin, mutta isossa kuvassa joukkueen puolustuspelin taso on heitellyt rajusti. Kings myös hengittää voimakkaasti Jonathan Quickin esitysten kautta ja jos Kings maalivahti ei ole pystynyt venymään isoihin torjuntoihin, on koko joukkue ollut suurissa vaikeuksissa. Kings ei ole pystynyt vastaamaan McDavidin ja Draisaitlen yksilötaitoon, mutta myös Evander Kane on heiluttanut Kingsin verkkoa jo seitsemään otteeseen.

Oilers pääsee ratkaisevaan seitsemänteen otteluun kotiyleisönsä eteen ja vaikka Oilers onkin napannut ottelusarjan kaksi voittoa kolmesta nimenomaan vieraskaukalossa, on joukkue ollut todella hyvä kotijäällään läpi kauden. Oilersin riveistä löytyy lisäksi useampi supertähti, joka voi ottaa joukkueensa yksin reppuselkäänsä, kun taas Kingsin riveistä vastaavaa yksilötaitoa ei löydy samoissa määrin. Uhmapelaajat uskoo Oilersin hyökkäyspelin laadun ja yksilötaidon olevan erottava tekijä seitsemännessä ottelussa ja sen nojalla pelivalinnaksi nostetaan Oilersin voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa