to 25.04. klo 05:00

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Edmontonin tähdiltä hurja alku – millä ihmeellä Kingsin pitäisi pitää maalinsa puhtaana?

Tulevana yönä päästään Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välisen ottelusarjan toisen osan kimppuun. Ensimmäinen kamppailu meni pitkälti odotetusti, sillä Edmontonin tähdet oli liekeissä ja lopulta voitto irtosi lukemin 7-4. Ennen kaikkea Kings tarvitsee nyt paremman alun, sillä puolessa välissä ottelua taululla oli jo lukemat 4-0 eikä kiri lopulta ollut läheskään riittävä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Edmontonin osalta tähtipelaajat eivät ensimmäisessä ottelussa pettäneet. Runkosarjassa hurjat 54 maalia iskenyt Zach Hyman oli jälleen pysäyttämätön tutkapari yhdessä Connor McDavidin kanssa – Hyman iski kolme maalia ja McDavid puolestaan tarjosi syötön peräti viiteen maaliin. Evan Bouchard niin ikään keräili syöttöpisteitä siniviivalta eikä esimerkiksi Leon Draisaitlin tarvinnut vielä näyttää parastaan. Vaikka Kingsin maalilla Cam Talbot päästi selkänsä taakse kuusi, ei häntä voi tappiosta liialti syyttää ja torjuntavastuu lienee jälleen tarjolla.

Kingsin osalta suurin yksittäinen parannuskohde jatkoa ajatellen on kurinalaisuus. Tässä kohtaa Edmontonin käsittämättömän kova ylivoimapeli ei tule kenellekään yllätyksenä, mutta jo pelkästään neljän alivoiman aikana Kings joutui antautumaan kolmesti. Sen lisäksi että Edmontonin ykkösylivoima on isketty täyteen aivan NHL:n parhaimpia maalintekijöitä, löytyy siltä runsas määrä variaatioita joilla vastustajan alivoima saadaan näyttämään hölmöltä.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
The only thing that goes harder than a Leo PPG is a Leo playoff PPG 🎯

Kings ei missään nimessä ole niin huono joukkue mitä ensimmäisen ottelun tuloksesta voisi päätellä, mutta sillä oli kieltämättä suuria vaikeuksia pitää Edmontonin hyökkäyspelaamista kurissa. Kingsiltä on lupa odottaa ehjempiä esityksiä jatkossa, mutta siitä huolimatta vetojen osalta luotetaan Edmontonin hyökkäysvoimaan ja lapulle napataan isäntien yli 3,5 maalia varsinaisella peliajalla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Edmonton Oilers yli 3,5(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.