NHL ke 26.04. klo 04:30

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mihin ratkaisuun Edmonton päätyy? Tähdet pitää joukkuetta kasassa, mutta maalivahtiosastolla riittää kysymyksiä!

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä on luvassa Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välisen ottelusarjan viides kohtaaminen. Kings on onnistunut laittamaan Edmontonin erittäin hyvin ahtaalle ja tällä hetkellä voitot on tasan 2-2, mutta tilanne voisi olla jopa Kingsin eduksi. Edmonton kuitenkin nappasi edellisessä ottelussa elintärkeän voiton ja kotiyleisön edessä se on jälleen kiistatta selvä suosikki.

Kings sai neljänteen otteluun täydellisen alun. Avauserässä Edmonton oli unessa ja Kings pääsi ensi rokottamaan Gabriel Vilardin ja Victor Arvidssonin toimesta. Erän lopulla Anze Kopitar vei Kingsin jo kolmen maalin johtoon. Toiseen erään Edmonton vaihtoi Jack Campbellin maalille ja joukkueen peli-ilme parani huomattavasti. Jälleen ylivoimapeli oli isossa roolissa ja Edmonton pääsi toisen erän lopulla tasoihin Leon Draisaitlin ottaessa joukkuetta reppuselkään. Kolmas erä oli Kingsiltä vahva ja se pääsi jälleen johtoasemaan, mutta Evander Kane toi kuitenkin vieraat jälleen tasoihin. Jo kolmatta kertaa mentiin jatkoajalle, jossa lopulta Zach Hyman tasoitti ottelusarjan.

NHL GIFs

@NHLGIFs

NHL GIFs

@NHLGIFs
And his dad was in the crowd to cheer him on! 👏
And lastly, @ZachHyman scored the OT winner as the @EdmontonOilers evened up the series 2-2. 🙌

Tähän otteluun suurin mielenkiinto tulee kohdistamaan Edmontonin maalivahtiosastoon. Stuart Skinner on ollut kassareista kiistatta vahvempi tällä kaudella ja hän on myös avannut aikaisemmissa otteluissa. Campbell kuitenkin tuli hyvin sisään edellisessä ottelussa ja antoi Edmontonille mahdollisuuden nousta voittoon. Nähtäväksi jää tarjotaanko Campbellille siitä hyvästä startti seuraavaan matsiin. Hänen kausi ei ole ollut tilastojen valossa kuitenkaan erityisen hyvä ja vaikka hän piti Edmontonin pelissä ja nappasi muutaman todella ison kopin, ei hän kuitenkaan kovin varmaotteiselta näyttänyt tolppien välissä.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Jack was DIALLED tonight 🔥🥫

Vaikka Kings on tasakentällisin pystynyt pitämään Edmontonin tähdet suuren osan ajasta pimennossa, on maaleja kuitenkin taottu hyvällä tahdilla ja tähän taistoon Uhmapelaajat iskee yli 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle. Edmontonin kärkinimet sai 5vs5 pelatessa tärkeitä onnistumisia edellisessä ottelussa ja lisäksi ylivoimapeli on ollut odotetusti murhaavaa. Myös Kings pystyy horjuttamaan kotijoukkueen puolustusta ja lisäksi Edmontonin maalivahtiosastolla on tällä hetkellä isoja kysymysmerkkejä.