NHL ti 03.05. klo 05:00

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Sulaako Edmonton Oilers jälleen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Los Angeles Kingsin käsittelyssä?

Edmonton Oilersilla on tuoreena muistissa viime kevään täydellinen sulaminen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Tänä keväänä joukkue kohtaa kotiedun siivittämänä Los Angeles Kingsin, joka on yllättänyt monet tällä kaudella. Nähtäväksi jääkin, sulavatko Oilersin supertähdet jälleen tosipaikan tullen.

Oilers lähtee ottelusarjaan ennakkoon loistavista asetelemista. Joukkue on kärsinyt vain yhden tappion edellisessä kahdeksassa ottelussaan. Oilersin maalilla Mike Smith on löytänyt erinomaisen vireen ja kokenut maalivahti torjui huhtikuun läpi ilman tappioita, keräten tililleen yhdeksän voittoa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Oilersin kannalta tärkeintä on kuitenkin hyökkäyspelin toimiminen. Connor McDavid vei nimiinsä jälleen yhden Art Ross -pystin, eikä Leon Draisaitl jäänyt kauas joukkuekaveristaan. Oilersin kannalta on ollut erinomaista, että joukkue on pystynyt säästelemään kahta supertähteään aiempia kausia enemmän, erityisesti kauden loppumetreillä. Joukkueen hyökkäyksessä on reilusti leveyttä, mikä on käynyt esimerkiksi Oilersin todella tehokkaassa ylivoimapelissä.

Kings venyi loistavaan runkosarjasuoritukseen, mutta joukkue ei loistanut millään pelin osa-alueella. Kings hyötyi reilusti tyynenmeren divisioonan heikosta tasosta ja erityisesti Vegas Golden Knightsin kyykkäämisestä. Joukkue on kuitenkin napannut voittoja kelpo tahdilla, sillä Kings on hävinnyt vain yhden edellisestä kuudesta ottelustaan. Suorituksesta tekee entistä vakuuttavan joukkueen lukuisat loukkaantumiset tällä kaudella. Isoimpana joukkueen johtava puolustaja Drew Doughty, joka on tämän hetkisen tiedon mukaan sivussa myös ottelusarjan ensimmäisestä kohtaamisesta.

Kings lähtee haastamaan Oilersia puolustuspelin kautta. Joukkue ei runkosarjassa erityisemmin maaleilla mässäillyt. Kings onnistui maalinteossa vain 239 kertaa, mikä oli peräti 51 maalia vähemmän kuin Oilersin vastaava lukema. Tämän lisäksi Kings jäi koko kauden mitassa vain kolme maalia plussalle, sillä joukkueen oma reppu heilui 236 kertaa. Joukkueen maalilla Jonathan Quick ei ole esiintynyt erityisen vakuuttavasti ja Kingsin kookas, mutta osittain raskasjalkainen puolustuskalusto on ollut ongelmissa Oilersin vikkelien hyökkääjien kanssa.

Oilers on esittänyt tällä kaudella parempia otteita erityisesti hyökkäyspäässä. Samaan aikaan joukkue on pystynyt olemaan monipuolisempi Kingsiin verrattuna. Mike Smithin johdolla Oilersin puolustuspeli on nostanut tasoaan, vaikka Darnell Nurse onkin kärsinyt loukkaantumisista. Oilers on ollut todella vahva kotikaukalossaan häviten vain yhden edellisestä 15 ottelustaan. Näiden tekijöiden johdosta Uhmapelaajat suosittelee pelaamaan ottelusarjan ensimmäiseen kohtaamiseen kotijoukkue Oilersin voittoa varsinaisella peliajalla.

10 euroa pelirahaa