NHL to 31.03. klo 04:30

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Saako Oilersin ja Kingsin hurlumhei-jääkiekko jatkoa joukkueiden kohtaamisessa?

Läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla majaileva Edmonton Oilers isännöi kaksi pistettä edmontonilaisia karussa olevaa Los Angeles Kingsiä. Molempien joukkeiden kausi on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Viime aikoina joukkeiden otteluissa maaliverkko on heilunut tiuhaan tahtiin kentän molemmissa päissä ja saman voi odottaa jatkuvan myös tulevassa ottelussa.

Oilers lähtee otteluun vyöllään selvä 6–1-voitto Arizona Coyotesista. Tuoreessa muistissa on kuitenkin myös vierailu Calgaryssa, jossa Oilers jäi täysin Flamesin jalkoihin 9–5-lukemin. Ottelut kuvastavat hyvin Oilersin vuoristoratamaisia otteita. Joukkueen puolustus ja Mikko Koskinen pystyvät venymään kelpo suorituksiin, mutta jo seuraavassa ottelussa Oilersin puolustuspeli voi olla täysin tasotonta ja maalilla Mikko Koskinen ei saa kiinni edes rantapalloa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kingsin kausi on muistuttanut hyvin paljon Oilersin kautta. Joukkueesta ei löydy Oilersin tasoista tulivoimaa, mutta Kings pystyy haastamaan joukkueita maalintekokilpailuissa. Vaarana kuitenkin on, että joukkueen ontuva puolustuskalusto ei pysty pysäyttämään ketään. Asiaan ei auta Drew Doughtyn valitettava loukkaantuminen. Myöskään Kingsin maalivahtipeli ei ole ollut tällä kaudella kovinkaan vakuuttavaa. Hyvänä esimerkkinä joukkueen viimeisin koitos Seattlessa, jossa heittopussi Kraken paukutti Kingsin verkkoon peräti kuusi täysosumaa.

Molemmilta joukkueilta voi siis odottaa minkätasoista esitystä tahansa. Varmaa kuitenkin on, että Oilers lähtee varmasti hakemaan voitto Connor McDavidin ja Leon Draisaitlen aktiivisen hyökkäyspelaamisen kautta. Tämä puolestaan voi avata reilusti mahdollisuuksia Kingsille, sille Oilersin puolustus ja Koskinen eivät ole vakuuttaneet tällä kaudella. Uhmapelaajat uskoo ottelusta muodostuvan jälleen yksi maalintekokilpailu ja pelivalinnaksi nostamme ottelun varsinaisen peliajan maalimääräksi yli 6.5 maalia.

10 euroa pelirahaa