NHL to 05.05. klo 05:00

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Sulaako Oilers jälleen rumalla tavalla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella?

Edmonton Oilers ei vakuuttanut läntisen konferenssin pudotuspelien avausottelussa. Vierailija Los Angeles Kings saapui ottelusarjaan paljon valmiimpana ja riisti kotiedun itselleen 3–4-voitolla. Oilers tarvitsee sarjan toisesta ottelusta kipeästi voittoa, sillä edmontonilaiset ovat eläneet tällä kaudella nimenomaan vahvan kotipelaamisen kautta.

Oilers jäi täysin Kingsin jalkoihin ottelun ensimmäisessä erässä. Tämän jälkeen kotijoukkue pystyi parantamaan, mutta yksilösuorituksia lukuun ottamatta Oilersin esitys jäi todella vaisuksi. Mike Smith osoitti jälleen kerran ailahtelevaisuutensa. Runkosarjan lopussa loistanut maalivahti suli tapansa mukaisesti pudotuspelien alettua ja Smithin tappioputki pudotuspeleissä venyi peräti kymmenen ottelun mittaiseksi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Yksin Smithin niskaan tappiota ei voi kuitenkaan kaataa. Oilersin puolustuspeli oli todella luokatonta läpi ottelun. Samaan aikaan joukkueen hyökkäyspään otteet eivät vastanneet odotuksia. Connor McDavidin yksilösuorituksia ja Oilersin tehokasta ylivoimaa lukuun ottamatta joukkueen panos hyökkäyspäässä jäi äärimmäisen kapeaksi.

Kings teki tarvittavan voittaakseen. Erityisesti ensimmäisessä erässä joukkueen aktiivinen kiekollinen pelaaminen aiheutti suuria vaikeuksia Oilersin puolustukselle. Kings oli myös huomattavasti tehokkaampi. Odotetusti Kingsin puolustus oli vaikeuksissa McDavidin nopeuden kanssa, mutta 97 ja Oilersin ylivoiman lisäksi Kings pystyi pitämään Oilersin hyökkäyskaluston kurissa. Jonathan Quick venyi paljon parempaan esitykseen kuin runkosarjassa ja kokenut maalivahti nappasi muutamaan todella tärkeä torjunnan.

On vaikea nähdä, että Oilers pystyisi erityisesti hyökkäyspelaamisensa osalta esittämään ensimmäistä osaottelua heikompia otteita. Samaan aikaan Kings oli myös osittain onnekas ja joukkue sai nauttia Oilersin maalivahdin ajoittaisesta sekoilusta. Samaan aikaan Jonathan Quick pelasi yli oman tämän kauden tasonsa ja nähtäväksi jääkin pystyykö Quick pitämään yllä tämän tason. Ensimmäinen kohtaaminen asetti selkeät askelmerkit loppu ottelusarjalle. Joukkueiden välillä tullaan varmasti näkemään vauhdikasta hyökkäyspeliä ja lukuisia puolustuspelillisiä virheitä. Uhmapelaajat nostaa pelivalinnaksi ottelun maalimäärän yli 6.5 täysosumaa.

10 euroa pelirahaa