NHL to 17.11. klo 05:00

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Voittoputki oli suonenveto joka ei heti toistu! Nuijiiko Oilers enkelten kaupungin erikoismiehet maanrakoon?

Los Angeles Kings ammutaan tylysti maanrakoon torstaiyönä. Edmonton Oilers on esitellyt viime aikoina vaihtelevia otteita, mutta vierailijan hiljattainen voittoputki jää suonenvedoksi ja todellinen luonne pilkistää jälleen. Kanadan vieraskiertue käynnistyi Calgarya vastaan ja jopa liekkipaidat onnistui latomaan peräti kuusi maalia enkelten kaupungin ylpeyden verkkoon.

Kruunupaitojen alivoimapelaaminen on ollut ala-arvoisella tasolla (75,4%). Joukkueen sortuessa tavanomaiseen jäähyilyyn, vie Connor McDavid kumppaneineen nöyryytyksen aivan uudelle tasolle. Oilers-ylivoima on hulppealla onnistumisprosentilla 32,2% sarjan toiseksi parasta tällä hetkellä, mutta rahkeita on jopa parempaan. Viidellä neljää vastaan tarjoutuu pelillisesti herkullisin tilaisuus edmontonilaisittain, koska silloin on hyväksyttävää lyödä kaikki munat samaan koriin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

On epätodellista, että Los Angeles Kings majailee toisena läntisessä konferenssissa. Selitystä voi toki hakea korkeammasta pelimäärästä, mutta esimerkiksi maaleja joukkue on päästänyt lähes tuplasti muita kärkijoukkueita enemmän. Itse asiassa vierailija on yksi eniten maaleja imuroineista ryhmistä koko NHL:ssä. Vertailun vuoksi konferenssijumbo Anaheim Ducks on päästänyt ainoastaan viisi osumaa enemmän – toki pelattuja otteluita on kolme vähemmän, mutta käsittämätöntä silti.

Kings ei missään tapauksessa kuulu näillä näytöillä lähimainkaan kärkipaikoille, mutta siellä se nyt tyytyväisenä istuskelee. Hiljattain joukkueelta nähtiin todella yllättävä neljän kamppailun voittoputki, jota voi pitää enemmän tai vähemmän suonenvetona. Nyt ei kuitenkaan enää vedä suonta ja Oilers saattaa vyöryä rumastikin vieraiden yli. Markkina on jostain syystä lähtenyt hieman mukaan Los Angelesin tuloksellisesti hämmentävän kovaan alkukauteen suhteessa peliesityksiin. Betsareiden ei kuitenkaan kannata hämääntyä – isännän voittoa tankataan mojovalla kertoimella ja panostuksella lapulle.