NHL pe 28.01. klo 04:00

Edmonton Oilers - Nashville Predators

Riittääkö muutama voitto kääntämään Edmontonin kelkan, vai tuleeko jälleen lunta tupaan?

Edmonton Oilers on pitkästä aikaa saanut hieman valoa tunnelin päähän ja nyt kaksi voittoa takataskussa se saa vieraaksi Nashville Predatorsin. Ei kahta ilman kolmatta, vai kuinka? Ehkä vielä ei kuitenkaan kannata lähteä juhlimaan, sillä joukkue Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin takana on edelleen kaukana tarvittavasta. Maalivahtipeli on suuressa roolissa tasaväkisessä ottelussa ja sillä saralla Juuse Saros kyykyttää isäntien Mikko Koskista.

Edmonton on jo pidemmän aikaa sukeltanut todella syvissä vesissä, mutta vihdoin valmennusjohto sai huokaista helpotuksesta työpaikkansa puolesta. Seitsemän ottelun mittainen tappioputki meni katki Calgary Flamesin isäntänä ja heti perään Vancouver Canucks kaatui jatkoajan jälkeen – vieläpä varsin hyvällä esityksellä. Suurin kysymys kuuluukin, saako hyvät otteet jatkoa? Kärjen takaa anti on edelleen liian pientä eikä alakerran ongelmat kahdessa pelissä katoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nashville puolestaan on ollut yksi kauden positiivisista yllättäjistä. Läntisen konferenssin toinen sija on tällä hetkellä hallussa, mutta ottelumäärä on toki montaa muuta joukkuetta korkeampi. Pidempään kestänyt vahva jakso toi mukanaan neljän ottelun tappioputken, joka kääntyi nopeasti taas voittoputken puoleen. Vierailla materiaalin laajuus painaa vaakakupissa vahvasti ja lisäksi maalilta löytyy eliittitason torjuja. Jos pitäisi veikata kumpi joukkueista kestää ottelussa vaikean jakson läpi maalivahtipelin varassa, ei valintaa tarvitse kahdesti miettiä.

Edmonton tarvitsee ennen kaikkea jatkumoa, sillä pidempään jatkuneen rämpimisen jälkeen turhautuminen voi nousta helposti jälleen esille. Kärkinimien panosta ei tarvitse epäillä, mutta kun tulosta vaaditaan laajalta rintamalta, on vieraat askeleen edellä. Siinä missä isänniltä löytyy viisi vähintään 15 pisteen hyökkääjää, on vieraiden vastaava lukema 10. Nashvilleltä tiedetään suurin piirtein mitä odottaa, kun puolestaan Edmontonilta voi olla luvassa mitä tahansa 0-6-tappion ja 6-5-voiton väliltä. Tässä kohtaa tasaisuus on valttia ja siispä vetojen osalta tarrataan kiinni vierasvoittoon.

10 euroa pelirahaa