su 10.12. klo 23:00

Edmonton Oilers - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oilers ja Devils pääsemässä vauhtiin – jätetäänkö maalivahdeille mitään mahdollisuuksia illan huippumatsissa?

NHL:ssä tarjoillaan sunnuntai-iltana todellinen korkean viihdearvon huippumatsi, kun Edmonton Oilers ja New Jersey Devils ottavat yhteen. Molemmat joukkueet on parantanut tuloskuntoa ja ennen kaikkea maalirikasta kiekkoa on ollut tarjolla. Edmonton saa pientä lepoetua, sillä Devilsin pelasi Calgaryn vieraana lauantai-iltana vieden voiton lopulta lukemin 4-2.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa ilmaisvedot talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Edmontonin umpisurkeat ajat on takana päin ja tällä hetkellä isännät viilettää kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tulosten parantuminen oli tosin odotettavissa, sillä huonoista tuloksista huolimatta Edmonton oli alkuun selvästi vahvempi maaliodottamilla mitattuna. Maalivahtiosasto on edelleen kysymysmerkin alla, mutta esimerkiksi Connor McDavidin pääseminen takaisin omalle tasolleen auttaa huomattavasti eikä enää pari päästettyä maalia tuota ongelmaa. Zach Hymania ei myöskään voi olla nostamatta esille – viime kauden vire näyttäisi jatkuvan ja 23 ottelussa on syntynyt jo komeat 15 maalia.

zach

@zjlaing
the silkiest of mitts from connor mcdavid, to feed zach hyman for the hat trick goal.

Devilsillä oli myös niin ikään käynnistymisvaikeuksia, mutta tällä hetkellä joukkue näyttää jo hieman enemmän siltä mitä alkukaudesta odotettiin. Voittoja on tullut viime aikoina hyvään tahtiin ja Jack Hughes on vakiinnuttamassa paikkansa supertähtien joukossa. Edmontonin tavoin Devilsillä suurimmat huolenaiheet löytyy omasta päädystä. Maalivahtipeli on parhaimmillaan keskinkertaista eikä tilannetta auta se, että vastustajat myös pääsee maalipaikoille varsin kovalla tahdilla.

New Jersey Devils

@NJDevils
Can't Holtz us down!

Tämä matsi pitää sisällään hyökkäyspään tähtiloistoa enemmän kuin riittävästi ja lapulle kelpaa ruksia yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla. Päästettyjen maalien osalta molemmat on kuulunut aivan sarjan häntäpäähän ja erikoistilanteet on olleet suuri osa joukkueiden runsasmaalista identiteettiä. Devilsiltä löytyy NHL:n paras ylivoima Edmontonin ollessa neljännellä sijalla, mutta alivoimalla molemmat jää sarjan heikommalle puoliskolle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Edmonton Oilers-New Jersey Devils yli 6,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.