NHL la 02.04. klo 04:00

Edmonton Oilers - St.Louis Blues

Saako Oilersin huima kotivire jatkoa?

Vuoristoratamaista kautta pelaava Edmonton Oilers saa vieraakseen St. Louis Bluesin. Blues nappasi kaksi perättäistä voittoa Vancouver Canucksista, mutta muuten joukkueen viimeaikainen iskukyky on ollut ailahtelevainen. Myös Oilers lähtee otteluun kaksi voittoa allaan ja erityisesti kotikaukalossaan joukkue on esiintynyt mainiosti.

Oilers on napannut voiton peräti kahdeksasta edellisestä kotiottelustaan. Näissä otteluissa Oilers on paukuttanut peräti 41 täysosumaa. Jesse Puljujärven paluu kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen on tuonut Oilersin hyökkäyspelaamiseen lisöö vaihtoejtoja. Myös Mikko Koskinen on pystynyt venymään Oilersin maalilla kelpo esitykseen joukkueen ollessa kotikaukalossaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Läntisen konferenssin viidennellä sijalla majailevan Bluesin otteet ovat olleet viime aikoina vaihtelevia. Ville Husso on esittänyt pääosin hyviä otteita, mutta Bluesin puolustus on tehnyt suomalaismaalivahdin olon aika ajoin hyvin tukalaksi. Muun muassa Carolina ja Philadelphia kurittivat Bluesia urakalla. Oilersin tulivoimainen hyökkäyskalusto ja vieraskaukalo tulevat varmasti aiheuttamaan Bluesin puolustukselle vaikeuksia myös tulevassa ottelussa.

Oilersin viimeaikainen iskukyky kotikaukalossaan on vastaansanomaton. Connor McDavid rikkoi ensimmäisenä pelaajana tällä kaudella 100 tehopisteen rajan ja supertähti on aiheuttanut aiemminkin reilusti ongelmia Bluesin puolustukselle. Uhmapelaajat uskoo Oilersin vahvan kotivireen jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa