NHL la 22.10. klo 23:00

Edmonton Oilers - St. Louis Blues

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taasko maalijuhlat? No tottakai! Edmontonin ja St. Louisin välinen kohtaaminen ei jätä kylmäksi!

Lauantaina on luvassa kiekkoviihdettä läpi illan ja yön ja tällä kertaa pureudutaan Edmonton Oilersin ja St. Louis Bluesin väliseen kohtaamiseen. Edmontonin osalta ennusmerkit näyttää jälleen siltä, että molemmissa päädyissä verkko heiluu eikä tylsiä otteluita ole luvassa. St. Louisin rauhallinen ottelutahti puolestaan jättää hieman varaa arvuutteluun, sillä nyt sen taso mitataan ensimmäistä kertaa kunnolla.

Edmontonin kohdalla ei tarvitse Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin ollessa pelikunnossa murehtia tulivoimasta. Kaksikko pystyy taikomaan paikkoja tyhjästä ja jos ei muuta niin ylivoimalle päästessään tehoja syntyy ja verkko heiluu. Sen sijaan maalivahtiosasto herättää paljon kysymyksiä. Onko Jack Campbellista tai Stuart Skinneristä pelastajaksi tarpeen tullen? Neljään otteluun Oilers on päästänyt 15 maalia, mutta on myös sanottava ettei isäntien puolustus ole päästänyt maalivahtejaan kovinkaan helpolla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Sportsnet Stats

@SNstats
Connor McDavid surpasses Paul Coffey in yet another category tonight

He's now in sole possession of 5th place in Oilers history with his 24th career 4-point game

St. Louisin ottelutahti on ollut rauhallinen, sillä vieraat on pelannut vasta kahdesti. Molemmat ottelut on päättynyt voittoon Columbus Blue Jacketsia ja Seattle Krakenia vastaan. Nyt kyseessä on ensimmäinen todella kova haaste ennen kaikkea puolustussuuntaan. Otanta on erittäin pieni, mutta vieraiden ykkösketjussa hääräävä kaksikko Vladimir Tarasenko(2+3) ja Robert Thomas(0+3) on saanut lentävän lähdön kauteen. Myös Brayden Schenn on kirjauttanut neljä tehopistettä kahteen kamppailuun.

Molemmat joukkueet kuuluivat viime kaudella sarjan kärkipäähän tehtyjen maalien osalta ja tehokas on ollut startti tälläkin kaudella. Edmontonin alakerta maalivahteineen herättää kysymyksiä ja vieraille luvassa on vasta ensimmäinen todellinen testi puolustussuuntaan, joten maltillinen veto runsasmaalisuudelle on paikallaan. Lapulle otetaan yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla. Edmontonin kohdalla neljästä ottelusta alle seitsemään osumaan on jääty vain kerran tappiossa Buffaloa vastaan lukemin 2-4.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
Fell asleep on the couch and missed a few goals?

No worries! Watch all the highlights from Wednesday night's overtime winner, presented by On the Run. #stlblues