NHL su 13.03. klo 05:00

Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning

Vauhtia, viihdettä ja hurja maalimäärä tiedossa! Tampa Bay Lightning marssittaa tähtiloistonsa Edmontoniin

Edmonton Oilers nappasi edellisessä ottelussaan pitkästä aikaa voiton, kun se kukisti Washington Capitalsin kovassa kamppailussa. Idästä tulee jälleen kova vierailija, kun hallitseva mestari Tampa Bay Lightning kyläilee Rodgers Placessa. Riittääkö Edmontonilla taaskaan laatua toisessa ottelussa peräkkäin? Vierailijan Kanadan reissu on alkanut surkeasti, joten suunnanmuutos varmasti maistuisi sunnuntaiyönä.

Tampa Bay Lightning on pelannut vieraskiertueellaan kaksi matsia Kanadassa ja molemmissa on tullut takkiin niin, että tukka pöllyää. Calgary Flames voitti edelliskamppailussa salamapaidat 4–1-lukemin ja sitä ennen Winnipeg Jets kuritti hallitsevaa mestaria maalein 7–4. Osumia on siis ainakin tullut, eikä runsasmaalinen ottelu jaksaisi todellakaan yllättää Edmontonissa. Se on jopa odotetavissa, kuten korkeat maalimäärälinjat ja kertoimet meille ilmoittavat.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Edmonton Oilers on parantanut pelaamistaan ylivoimalla ja Connor McDavid sekä Leon Draisaitl alkavat hiljalleen löytyä pörsseissä tutuilta sijoiltaan. Viime aikoina taustoiltakin on satanut tukea, kun esimerkiksi konkarihyökkääjä Derek Ryan äityi viime viikolla poikkeukselliseen maalivireeseen ja latoi perättäisissä otteluissa Floridassa sekä Carolinassa neljä osumaa.

Linjat eivät todellakaan ole maalimäärien osalta tuulesta temmattuja, sillä tässä iskevät yhteen todella maalirikkaat joukkueet. Huippuviihdyttävää ja vauhdikasta kiekkoa on jälleen tiedossa ja viime aikaiset suuret virhemäärät molemmissa leireissä on syytä huomioida. Kupongille otetaan, että ottelussa syntyy vähintään seitsemän nyyttiä (yli 6,5). Etenkin isäntien tekemisestä syövät myös poissaolot – tilanne on pysynyt samana, mutta tuttujen nimien puuttuminen kaventaa materiaalia entisestään. Isäntien maalivahtipelaaminenkin on todella ailahtelevaista.

10 euroa pelirahaa