ke 15.05. klo 04:30

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tuttu ongelma iski taas! Saako Edmonton Oilersin reikäjuustomaalivahti mitään kiinni?

Edmonton Oilersin sesonki on vedenjakajalla. Joukkue on törmännyt melko tutulta vaikuttavaan maalivahtiongelmaan pahimmalla mahdollisella hetkellä, mutta supertähdet voivat vielä kääntää suunnan. Ottelusarjassa öljy on voitoin 2–1 tappiolla, joten seuraavan ottelun merkitys on valtava. Parhaimmillaan Edmonton on osoittanut pystyvänsä pelaamaan laadukkaasti myös puolustussuuntaan, mutta kaksipäiseltä lohikäärmeeltä vaaditaan suunnannäyttöä myös sillä saralla.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leon Draisaitl ja Connor McDavid ovat valtavassa roolissa ottelusarjassa Vancouveria vastaan. Oilers on tällä hetkellä saavuttanut sen ajan vuodesta, jolloin Stuart Skinnerin otteet joukkueen maalinsuulla alkavat falskata pahemman kerran ja myös puolustuspelillisesti pitäisi pystyä parempaan. Aiemmin keväällä Edmonton on puolustanut laadukkaimmin, kun sekä Draisaitl että McDavid ovat näyttäneet vahvasti eteen myös omassa päässä. Molemmilla keskushyökkääjillä riittää kapasiteettia olla johtavia pelaajia myös omassa päässä ja nyt sitä vaaditaan, jos Oilers mielii yhä konferenssifinaaliin.

Vancouver Canucks

@Canucks
The hype at Rogers Arena doesn't stop when the team's on the road❗️

#Canucks fans are continuously bringing the energy to the @Rogers Away Game Viewing Parties!

Erikoistilanteet nousevat neljännessä kamppailussa todella merkittävään rooliin. Pitää muistaa, että myös Canucks on mättänyt tässä sarjassa suhteellisen mukavasti limppua uuniin ylivoimalla. Toisaalta Rick Tocchetin miehistö on ollut myös niin kurinalainen kuin mahdollista ja pyrkinyt antamaan mahdollisimman vähän ylivoima-aikaa vastustajalle. Toistaiseksi Vancouverin taistelu on purrut ja se on yllättänyt Oilersin tehokkuudellaan hyökkäyspäässä.

Betsimielessä ottelun voittajaa on melko kinkkistä arvioida, mutta pienten marginaalien tiukkaa vääntämistä lienee jälleen luvassa. Skinner haparoi, mutta saa jatkaa vaihtoehtojen ollessa sanalla sanoen ala-arvoisia. Kris Knoblauchin miehistö voi toki saada apuja myös Canucksin kolmoskassarilta Arturs Silovsilta, joka on toistaiseksi torjunut mukavasti voittoja ja ansainnut luottoa Tocchetilta. On kuitenkin selvää, että jossain vaiheessa saattaa lörähtää huolella. Pelivalinnaksi keskiviikkoyön vääntöön isketään yli 6,5 maalia -kohde (sis. jatkoaika).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.