NHL ma 15.05. klo 05:00

Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Edmontonin kausi vaakalaudalla – vieläkö supertähdet kantaa joukkueen seitsemänteen otteluun, vai laittaako Vegas sarjan pakettiin!

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:ssä pelataan taas ja tällä kertaa kaukaloon luistelevat Edmonton Oilers sekä Vegas Golden Knights. Ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla, mutta kotiyleisön edessä Edmonton on ennakkosuosikki viemään sarjan aina seitsemänteen otteluun asti. Toistaiseksi voittoja on napsittu vuoron perään, joten siinäkin mielessä seitsemättä ottelua on helppo povata, mutta onnistuuko Vegas löytämään keinot kierteen katkaisemiseksi?

Kuudennessa ottelussa saatiin jälleen kerran vauhdikas alku, kun maalitehtailun aloitti kukapa muu kuin Connor McDavid kolmen minuutin kohdalla ylivoimalla. Vegas onnistui lähes välittömästi nousemaan tasoihin, mutta erän puolessa välissä Edmontonin rautainen ylivoima teki jälleen tuhoa. Toisessa erässä Edmonton pääsi kuitenkin maistamaan omaa lääkettään, kun puolen välin jälkeen Vegas onnistui puolessa minuutissa nousemaan rinnalle ja ohi kahdella ylivoimaosumalla. Vain minuutin myöhemmin Nicolas Hague lisäsi johtoa ja se tarkoitti maalivahdin vaihdosta Edmontonin puolelta. Edmonton sai vielä kavennuksen, jälleen kerran ylivoimalla, mutta lopulta sen pidemmälle kiri ei kantanut.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

z - Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
Stoney started the comeback 🙌

Edmonton on selkä seinää vasten ja samaa on hoettu läpi pudotuspelien, mutta jostain sen pitäisi löytää keinot saada tulosta myös tasakentällisin. Tuttuun tyyliin McDavid ja Leon Draisaitl kantaa valtavaa vastuuta tuloksen teon osalta, mutta taustalta vaaditaan nyt lisää tulitukea. Zach Hyman ja Ryan Nugent-Hopkins viimeistelivät runkosarjassa yhteensä komeat 73 maalia, mutta pudotuspeleissä kaksikko on yhteensä heiluttanut verkkoa vain neljästi.

Markkinalla Edmontonista on leivottu jopa erittäin selvä suosikki viemään ottelu ja vaikka Uhmapelaajat ennakkosuosikin aseman allekirjoittaa, kääntää nykyiset kertoimet katseet Vegasin suuntaan. Toki erikoistilanteissa Edmontonin ylivoimaa paremmaksi on paha laittaa, mutta kuten taas viime ottelussa nähtiin, pystyy myös Vegas otteluita ylivoimalla ratkaisemaan. Koko ottelun runsasmaalisuutta voi myös harkita, mutta tällä kerralla vedot isketään Vegasin vähintään kolmelle maalille varsinaisella peliajalla.