NHL la 16.04. klo 23:00

Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights

Edmonton ja Vegas tarjoaa viihdettä koko rahalla! Onko maalijuhlat luvassa?

NHL-kiekkoa on jälleen luvassa parhaaseen katseluaikaan ja mikä parasta, viihdyttävää ja maalirikasta iltaa sopii odottaa, kun Edmonton Oilers ja Vegas Golden Knights asettuvat vastakkain. Molemmat joukkueet ovat muutamia tappioita lukuun ottamatta vahvassa vireessä ja ennen kaikkea hyökkäyspäässä tulosta syntyy. Maalijuhlat on toiveissa.

Edmonton on edellisistä 10 ottelusta voittanut seitsemän. Hävittyään Calgarylle tylysti lukemin 5-9, voitti Edmonton kuusi matsia putkeen. Kaksi muuta tappiota tuli Coloradoa ja Minnesotaa vastaan, eli ei siis mitään suuria yllätyksiä. Puolustuspelaaminen on mennyt parempaan suuntaan ja esimerkiksi Nashvillen nollaaminen vieraissa oli todella kova temppu, mutta Vegas on jälleen yksi kova testi lisää. Hyökkäyspäässä tuttu kaksikko Connor McDavid ja Leon Draisaitl takoo tehoja hävyttömällä tahdilla, mikä riittää toistaiseksi. Siinä missä tähtikaksikosta molemmat on kerännyt jo yli 100 pistettä, tulee Zach Hyman seuraavana 50 pisteellä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vegas on ryhdistäytynyt pudotuspelitaistelun käydessä kuumana ja viimeisistä yhdeksästä ottelusta saldona on komeat seitsemän voittoa ja yksi tappio jatkoajalla. Toki voitoista osa on tullut heikkolaatuisten vastustajien kustannuksella, mutta viimeisimpänä Vegas kävi ryöstöretkellä Calgary Flamesin vieraana vieden voiton tyylikkäästi lukemin 6-1. Yksi erittäin iso asia Vegasin kannalta on ollut hyökkääjä Mark Stonen palaaminen pelikuntoon.

Kumpikin joukkueista on vaarallisempi hyökätessään eikä vahvuuksiin ole tällä kaudella kuulunut niinkään kiven kova viisikkopuolustus, joten maalipaikkoja sopii odottaa runsaasti. Erikoistilanteiden prosentteja kun tarkastellaan, ei alivoima kuulu kummankaan joukkueen vahvuuksiin, mutta ylivoiman osalta etu kääntyy selvästi kotijoukkueen suuntaan. Odotuksissa on maalirikas ilta ja pelivalinnaksi yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla sopii mainiosti!

10 euroa pelirahaa