NHL ti 09.05. klo 03:30

Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Löytääkö Vegas ratkaisun erikoistilanteisiin, vai onko Edmontonin tähtiloisto jälleen kerran liikaa?

Tulevana yönä käydään Edmonton Oilersin ja Vegas Golden Knightsin välisen ottelusarjan kolmas kohtaaminen. Voitot on jaettu tasan ja tarjolla on ollut odotusten mukaista lätkää, kun tähtiloisto on kirkkaimmillaan ja maaleja syntyy kovalla tahdilla. Vegasilla jäi paljon parannettavaa kolmanteen otteluun ja nähtäväksi jää millä keinoin se pyrkii saamaan Edmontonin tähdet kuriin.

Toinen ottelu sai räväkän alun, kun Leon Draisaitl jatkoi siitä mihin avausottelussa jäi viemällä Edmontonin johtoon heti matsin alussa ylivoimalla. Edmonton otti heti alkuun kuskin paikan erikoistilanteissa, sillä toinen mahdollisuus ylivoimalla tuotti toisen maalin Evan Bouchardin toimesta ja vielä myöhemmin Connor McDavid osui alivoimalla. Matsi oli käytännössä ohi jo avauserän jälkeen Edmontonin ollessa 0-4 johtoasemassa. Maalitehtailu hiipui ja loppulukemiksi jäi 1-5 vieraille, mutta pelkkää läpsyttelyä ei kuitenkaan nähty, sillä tunteet kuumeni useampaan otteeseen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Hockey Daily 365 l NHL Highlights

@HockeyDaily365
Any lip readers out there? William Carrier and Evander Kane are not thrilled with each other.

#VegasBorn | #LetsGoOilers

Erikoistilanteet nousee otteluiden tiukentuessa entistäkin suurempaan rooliin ja tällä hetkellä Vegasin on yksinkertaisesti löydettävä keino pysyä poissa boksista. Edmontonin ylivoimapeli oli jo runkosarjassa hurjalla tasolla, mutta pudotuspeleissä se on onnistunut nostamaan tehokkuuden aivan järjettömiin lukemiin. Tasakentällisin Vegas kuitenkin on vahvoilla ja toistaiseksi se on onnistunut olemaan hieman niskan päällä 5vs5 pelatessa luodun maaliodottaman suhteen.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
MCDAVID. ONE-HANDED. SHORTHANDED 😱🔥

Edmonton oli toisessa ottelussa erittäin vakuuttava, mutta sarja on vielä nuori ja Uhmapelaajat lähtee tällä kerralla vieraiden kyytiin. Varsin runsasmaalisesta otteluparista on kyse, joten vedoksi otetaan Vegasille yli 2,5 maalia. Supertähtien loiston taustalla Edmontonin puolustuksesta löytyy kuitenkin edelleen kysymysmerkkejä eikä Stuart Skinner myöskään ole ollut tolppien välissä parhaimmillaan pudotuspelien aikana. Myös koko ottelun overille voi vielä löytyä hyviä tarjouksia.