NHL ti 06.12. klo 03:30

Edmonton Oilers - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washingtonille lisää ikäviä uutisia – Edmontonin tähtikaksikko jatkaa tykitystä eikä vierailla ole siinä sanaa sanottavana!

Ensi yönä päästään taas todistamaan Edmonton Oilersin supertähtien loistoa, kun sen vieraaksi saapuu heikkoa kautta pelaava Washington Capitals. Washington on ollut joukkueista hieman vahvempi omalla alueella, mutta nyt se joutuu todelliseen testiin, sillä ykkösvahti on sivussa eikä isäntien tähdet anna armoa.

Edmontonin kohdalla on varsin tuttua tarinaa luettu tällä kaudella. Connor McDavid ja Leon Draisaitl taikoo illasta toiseen vähintään sen pari pinnaa ja muut yrittää olla mokaamatta. Kaksikko on pistepörssin kärkisijoilla ja he ovat jo kahdestaan viimeistellyt 38 maalia. Viime aikoina vire on ollut hyvä ja viimeisistä viidestä ottelusta Edmonton on voittanut neljä. Kertaakaan se ei kuitenkaan ole onnistunut jättämään vastustajaa alle kolmeen maaliin. Maalivahtiosasto ei siis loista, vaikka Stuart Skinner toki ajoittain on pystynyt hyviin otteisiin.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

/Cam Robinson/

@Hockey_Robinson
Connor McDavid has 54 goals and 156 points in his last 82 games.

We are all here for peak McDavid.

Vieraat löytyy tällä hetkellä Itäisestä konferenssista vasta sijalta 12. Jos ei ole Washingtonin epäonni loukkaantumisrintamalla ollut vielä tarpeeksi huono, on se sitä nyt. Joukkueen yksi parhaista suorittajista, ykkösvahti Darcy Kuemper loukkaantui edellisessä matsissa ja myös puolustaja Martin Fehervary putosi kesken Calgary-ottelun. Mikäli Kuemper on pidempään sivussa, tulee vierailla olemaan erittäin tuskaiset ajat edessä, sillä Charlie Lindgren ei millään yllä hänen tasolle.

Samantha Pell

@SamanthaJPell
Caps defenseman Martin Fehervary has been ruled out for WSH’s game in Edmonton tomorrow night, per Laviolette. He is day to day with an upper body injury.

WSH goalie Darcy Kuemper (upper body) is still being evaluated today … sounds like Caps will have to make a goalie recall.

Vetojen kanssa hypätään Edmontonin kelkkaan. Edmontonillakin toki Evander Kane on ollut jo tovin sivussa, mutta tähtikaksikon takia se harvemmin jää tulivoimassa kakkoseksi. Washington ei myöskään ole tällä hetkellä siinä kunnossa, että se pystyisi saamaan kaikkea irti Edmontonin ajoittain suurestikin ailahtelevasta alakerrasta. Lapulle siis otetaan Edmontonin suoraa voittoa ja mikäli et vielä ole Galaksinon asiakas, katso alta ohjeet kuinka pääset liittymään ja ottamaan betsistä kaiken irti!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ 1×2 – Edmontonille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Edmonton Oilers” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.